5 anmeldelser

 1. E. N. Borisova, Belovo, Kemerovo-regionen.

  Hvorfor vokser gladioli ikke meget store knolde?

  svar
  • OOO "Sad"

   Der er flere grunde til dannelsen af ​​små knolde.
   Hvis gladioliene plantes selv i et delvis skyggefuldt sted, bør de ikke vente på ikke kun gode orme, men også normal blomstring.
   Hvis du ikke har tid til at klippe stilke af 30-40 dage før grave knolde, så vil det ikke have tid til at akkumulere den nødvendige mængde af næringsstoffer og vil være mindre.
   Hvis venstre på planten stilke at grave op stængelknolde, vil det være meget lille, t. Til. Give alle de næringsstoffer til udvikling af blomsten stilk og akkumulere ny havde ikke tid. Sådanne snor kan tørre

   svar
 2. Irina KIRSANOVA, Moskva

  Miniature sorter af gladioli, i sammenligning med deres høje brødre,

  mindre krævende i pleje, blomstrer tidligere og behøver ikke at binde. Pærer af disse planter, jeg plante om foråret, så snart jorden genopvarmer og opvarmer rundt i slutningen af ​​april til maj. Land til plantning Jeg vælger sol uden stagnation af vand og stærke vinde. En pære kan plantes i ikke mere end 2 år i træk. Området, hvor tomater og rodafgrøder voksede, er ikke egnede til gladioli. I tung lerjord skal der tilsættes sand og kompost til løshed. I sur jord, som mig, - ask eller benmel fra beregningen af ​​2-3 glas på 1-kvadrat. m.
  Umiddelbart før plantning suger jeg pærerne i en svag opløsning af kaliumpermanganat for at beskytte planter mod sygdomme.

  I begyndelsen af ​​væksten anvender jeg kvælstofgødning, og i perioden med spirende - en gødning med højt indhold af fosfor og kalium (alt ifølge instruktionerne på pakken). Under blomstringen fodrer jeg gladioli med kompleks gødning, så blomsterne varer længere. I varmen skal jeg plante planterne.

  I efteråret, når bladene bliver gule, jeg har dem afskåret, grave pærerne, rense dem fra jorden, en uge jord i en varm skyggefuldt sted og gemme dem i den nederste skuffe i køleskabet.

  svar
 3. Alesya OSMOLOVSKAYA

  Under beskyttelse af mynte
  Gladiolus knolde udgraves i første halvdel af oktober, tørret. Trækasse fra under frugten blev dækket med tykke papir, folde tilbage stængelknolde, rigt spækket med hver række af tørre mynteblade (dens æteriske olier hæmmer spiring af stængelknolde, tillader ikke at udvikle rådne), jeg dækker stramt med papir eller pap og holdes i kælderen indtil foråret.

  svar
 4. Dmitry Kharkevkin

  Skal jeg have pile på Lukovitz Gladiolus?
  Jeg laver mærke til, at mange dyrkere anbefaler, at når du vokser børn gladiolus for at få større knolde, bryde blomsterknappene straks efter deres udseende. Lad mig være uenig med dette. Og hvorfor? Jeg vil fortælle dig ... Ifølge den botaniske struktur adskiller gladioluskornene sig fra tulipanelampen, som faktisk skal bryde ud blomsterkylerne for at danne en god pære. I gladiolen er hældningen af ​​knolde primært på grund af blade, der ikke falder så hurtigt som en tulipan. Derfor råder jeg dig til ikke at bryde peduncles så snart de vises, men lad dem ikke helt opløses. Men mindst tre blomster skal åbnes og pollineres af bier. Takket være denne metode viser mit plantemateriale sig altid at være stort og sundt, og de unge pærer er bedre modne.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.