Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Tatyana ZINOVYEVA, Nizhny Novgorod

  Jeg plejede at tro, at hvis tomaterbuske bliver gule og dør, og mørke pletter vises på frugterne, er det sent blight. Men det viste sig, at det er tegn på mangel på bor. I dag i butikkerne for gartnere solgte borsyre, som er en fremragende mikrofertilizer til planter.
  Det er dog ikke nødvendigt at fodre bor i samme mængde af alle afgrøder i træk. For eksempel har ærter, bønner, salater og kartofler en lav efterspørgsel efter dette sporelement. Men æbler, pærer, rødbeder, rutabaga, blomkål, gulerødder, tomater er meget glad for, når de bliver fodret med borsyre.
  Fodring kan startes under såbedstilberedning ved opblødning frøene i borsyre opløsning ved 12 timer. Det er nødvendigt at tage 1 liter varmt vand og rør det 0,2 g borsyre.
  2-I top dressing udføres i perioden med blomst æggestokke på en plante. En opløsning af borsyre bør sprøjtes med æggestokke og blade. 3-th øverste dressing udføres bedst under fruiting. Dette vil give planten den nødvendige mængde bor og beskytte frugterne fra phytophthora.

  svar
 2. Anastasia Sergeevna

  Tidligere plantede jeg tomater kun i drivhuset. Men i sociale netværk så mange billeder med smukke potter, hvor der vokser små tomater - lige på vindueskarmen!
  Så jeg blev fristet af et sådant eksperiment. Jeg søgte efter information i lang tid, indsamlet den i forskellige kilder - og det var det, jeg fandt ud af. Til dyrkning på vindueskarmen passer kun miniature sorter. Det er planter, der når som voksne ikke mere end 30-40 cm. I den pakke af frø bør altid skrives, at de ikke har brug dannelse, strømpebånd og kunstig bestøvning. Det er endnu vigtigere, at de er ubehagelige for belysning, da det er ret mager på vindueskarmen. Jeg brugte phytolamp til at udfylde denne mangel.
  Og jeg må sige, buskene under det så meget livligere ud end resten. Jeg plantede to sorter i det første år: dværg Bonsai Micro F1 og ampel 'Rowan perler'. Begge tilfredse, kunne lide. Hun kiggede efter de sædvanlige tomater i drivhuset. Jeg opfandt ikke noget nyt. Jeg kunne også lide sorterne 'Little Red Riding Hood' og 'Baby'. Men for at være ærlig er alt dette mere sjovt for mig. Som manden siger - forkælelse. Du kan jo ikke få en stor afgrøde fra en vindueskarm. Men de opvarmer min sjæl sådan plantning. Jeg elsker virkelig havearbejde!

  svar

Forlad feedback, kommentarer