Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Mira Iosifovna Kulik

  Mange gartnere om vinteren forpligter sig til at tvinge grønne afgrøder. Mineral gødning bør ikke anvendes til dem på grund af faren for ophobning af nitrater og andre kemikalier i "apexes". Det er bedre at fodre "home" organisk. Sådan gør jeg det.

  Jeg tager 4 banan skind, 3 æggeskaller, tør det godt og grind det i en fødevareprocessor. Tilføj derefter 1 Art. l. magnesia (sælges i apotek), hæld 1 liter vand og insistere i ca. en dag. Stramt væskeformet kan, sprinkling, giver foliærfoder. Hvis du forlader en suspension i det, er det bedre at vandre planterne ved roden.

  svar
 2. O. Gerasimova Chelyabinsk Region

  Hvad er bedre for at tvinge, det er mere nyttigt - løg eller hvidløg? Hvordan får man det maksimale antal grønt?

  svar
  • OOO "Sad"

   Hvidløg, der er plantet på grøntene, giver en afgrøde, der svarer til ca. dobbelt så meget som plantematerialets vægt. Unge blade af hvidløg i sammenligning med unge løg blade er 5-7 gange rigere i mikroelementer og tillader at gøre en variation i vinteren kost.
   Til plantning af pærer, der ikke har en råvareværdi, er egnede, små, ikke-standardiserede. De er plantet på en brovej (den ene til den anden), der ikke deles i tænderne. De vokser op en lille busk, når de høstes, bryder de op i separate skud. Jordbunden er nærende, den samme sammensætning som for dyrkning af kimplanter.
   Hvis der forventes løv i nogen tid for at holde, er det nødvendigt at høste tidligt om morgenen, når saftige og tørre blade, grave ud planterne med rode og sætte i træ eller plastkasser.
   Og det sidste: Når man dyrker hvidløg til grønne, er det strengt forbudt at anvende herbicider, vækstregulatorer og mineralgødning.

   svar
 3. Olga

  I midten af ​​efteråret høstet og tilsat dråbevis for at tvinge rødderne af persille, selleri, rabarber, løg flerårige løg, skovsyre rødder, tsikornogo salat, asparges.

  Vi gravede rodfrugter skåret brik på 3-5 cm, mens julesalat - på 1,5-2 cm over hovedet. Folde dem i plastikposer med huller diameter 1,5-2 cm. Jordstængler asparges, persille, selleri og skovsyre destillation at holde i kælderen, rabarber forlader i plastposer ved stedet for hård frost. Den enkle nedfrysning af dets rødder bidrager til resten af ​​resten.

  svar

Forlad feedback, kommentarer