Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Nadezhda NIKOLAEVA, Engels

  I lang tid på udkig efter en lillebæret reparationskvalitet Baron Solemacher. Og i sidste år købte jeg frø. Sået i februar. Vi steg op i 10 dage. I marts spikede frøplanterne godt.

  Og i maj blev en beholder med planter bragt til gården til hærdning. I begyndelsen af ​​juni blev en del planter plantet i jorden (to rækker af 8 forskudt) og 6 bush plantet i beholdere (3 hver) med frugtbar jord. Glem ikke om dræning af små grus og flodsand (2 cm). Og det er overraskende: i haven af ​​bær var ikke nok,
  men i beholderne - en rigtig overflod, selv i november spiste de i fornøjelse.
  I slutningen af ​​september tog hun containere med baronen ind i huset og lagde dem på vindueskarmen. Smukke buske med bær glædede øjet.

  Jeg bryr mig om jordbær, som for blomster: Jeg vand, jeg fodrer to gange om måneden med flydende gødning Ideal (1 spsk pr. 1 l vand). I foråret vil buskene blive opdelt. Og jeg vil skrive dig om resultaterne.

  svar

Forlad feedback, kommentarer