3 anmeldelser

 1. Valentina CHAGOVETS, s. Murafa, Kharkov-regionen

  Det mest effektive middel til bekæmpelse af skadedyr er forebyggelse. Jeg forsøger altid ikke at have ukrudt, ikke kun i haven, men også i nærheden af ​​hegnet, fordi det er centrene for akkumulering og spredning af skadedyr og sygdomme.
  Det er længe blevet bemærket, at nogle planter producerer stoffer, der er skadelige for skadedyrsangreb. For eksempel løg nedsættende virkning på spindemider, Rustica (tobak) - på sucker, møl, og lugt af selleri kål afskrækker fluer. Jeg tager altid højde for dette og bruger kombinerede afgrøder. For eksempel, efter at have plantet blomkål med selleri, behøvede jeg ikke at kæmpe med en kålflyvning.
  Agurk og kål er meget skadet af bladlus og edderkoppemider. På disse skadedyr sprayer jeg planterne med infusion af kartoffelblade. Jeg tager 1 kg af grøn masse, hugge, hæld 10 l vand, filtrer og behandle. Du kan erstatte kartoffelpladerne med tomat, men så nok 400 g med grøn masse, og infusionen skal koges. Før brug skal du tilføje lidt sæbe.
  Hele vinteren samler jeg hjemme løgeskaller for at kunne bruge den mod bladlus om sommeren. Jeg fylder skallen med en 10-liter skov med halvdelen, hæld derefter varmt (ca. 60 °) vand, og jeg insisterer i 24 timer. Derefter, i den anstrengte infusion, tilsættes så meget vand og jeg sprayer.
  Alle senge er plantet med guldfugle og guldfugle (guldfisk), hvis duft skræmmer skadelige insekter. Ved siden af ​​agurkerne er dette dragon - det beskytter dem mod pulverformet meldug.

  svar
 2. Elena KALENSKAYA, byen Korosten

  Hvordan man besejrer larver?
  I sig selv er sommerfuglkål ufarlig, men ikke larverne på kålbladene!
  I et par dage kan larver fra larverne spise en hel kålkål! Der er dog måder at besejre skadedyr på.
  Hvis du har nok af hvidløg vokset, så hakkekød eller tryk 10-13 hoved, sætte det i 10-liters spand, fylde med vand op til toppen, dække med et låg og lad det infunderes dag 3-4. Sprøjt både planterne og jorden omkring dem med hvidløgsinfusion.
  Hvis hvidløg er ynkelig eller lille, brug en burdock. Skær burkblade og fyld spanden med en grøn masse (10 L). Fyld med vand og lad være i solen i samme 3-4 dage. Sprøjt de berørte planter med en mørtel.
  En anden meget effektiv måde at bekæmpe larverne på sommerfugle er eddike. I 10-liter-spanden hældes et 1 glas 9% eddike. Fyld op med vand. Stænk med kål og jord i nærheden af ​​det. Den største effekt denne metode viser, når der ikke er vind og nedbør.

  svar
 3. Rimma KOLOBAYEVA, by Borisoglebsk, Voronezh region.

  Kartoffel mod Colorado biller
  Hvordan man skal håndtere Colorado bille uden brug af potente pesticider? Ja, du kan indsamle og ødelægge dem manuelt. Men det er meget trættende og ikke meget behageligt. Men hvis du starter en krig med dette skadedyr i foråret, senest en uge før fremkomsten af ​​kartoffelskud, kan du reducere antallet af stribede "fjende" betydeligt.
  For at gøre dette skal du tage de gamle knolde, skære dem i halvdele eller skiver og lægge en opløsning af chlorophos i en dag. Overskyet dag eller nat, en klar agn til at sprede sig rundt i haven og være særlig opmærksom på den fremtidige plot til kartofler. En solskinsdag vil ikke fungere, da "behandlingen" for et skadedyr hurtigt tørrer op.
  Det vil forblive at vente: Forårets underskud på grønt vil tvinge billerne til at vågne op efter dvaletilstand for at bogstaveligt angribe giften, og de vil omkomme. Det samme skal ske i efteråret, når kartoflerne er gravet og toppene tørre.
  Der er en anden version af "agn". Kanterne af velvaskede dåser kan gnides med kartoffelsaft, lagt ind af 4 skiver af gamle kartofler. Ved middagstid skal du sætte dem på plottet med 1 Bank på 5 sq. M. Om aftenen banker med biller og lokkemad og samler og ødelægger skadedyret.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.