3 anmeldelser

 1. Evgenia Alieva

  Er det muligt at forlade immortelle i blomsterhaven til selve foråret? Hvad er de flerårige sorter af denne plante egnet til vinterhave indretning? Hvordan man tager sig af dem, hvordan man forynder plantningen?

  svar
  • OOO "Sad"

   I bred forstand er immorteller (immorteller) planter, hvis blomster, når de tørres, bevarer deres naturlige udseende og farve. De dyrker dem som regel for at lave tørre buketter. Disse omfatter ambomium, xeranthemum, gumfrena, kermek, gelipterm, anaphalis og endelig helichrysum.
   Immortelle i den botaniske betydning af ordet - en plante med to navne: helichrysum og spidskommen. Denne slægt omfatter omkring 500 arter. Helichrysum sand er den eneste flerårige, der lever under vores naturlige forhold på tørre skråninger, i fyrreskov på sandjord. Den vokser i steppe-zonen, i de sydlige områder af skovområdet i den europæiske del af Rusland og vestlige Sibirien. Denne plante er 15-40 cm høj med whitish-felt hår. Gule blomsterkurve samles på toppen af ​​stilkene i corymbose blomsterstande.
   Af de flerårige helikrysomer i klippehaverne dyrkes Tien Shan Helichrysum. Det ligner g. Sand, men dets blade har en gråagtig nuance, og busken er mere sprød. Det er en god vinter i midterzonen af ​​helichrysum, en gråblodfamilie fra New Zealand. Det er også velegnet til stenhave, men om vinteren er det dækket af nåle, polyethylen eller glas. Nice og miniature Helichrysum Milford med lyserøde knopper blomstrer ind i hvide blomster. Denne plante er bange for overdrivelse, og vinteren kræver ly under glasset. Helichrysum smalbladede multiplicerer let med frø, tolererer godt transplantation. Alle Helichrysum elsker solrige steder og gennemtrængelig jord.
   De fleste af de flerårige helikrysomer formeres af buskens forårsdivision. Steder skiver strø med kul og straks plante stykkerne til et fast sted. Flerårige immortellers har brug for ly, så de er ikke egnede til vinterhaveindretning.

   svar
 2. Irene

  Immortelle bracteate (Xerochrysum bracteatum)

  Beskrivelse.
  En flerårig urteagtig plante, som i den centrale del af Rusland dyrkes som en årlig plante. Busser når 80 cm i højden. Bladene er lancerede, mørkegrønne. Blomster samles i blomsterblomsterkurve med lyse talrige stive blade af omslaget af hvid, lyserød, rød, gul eller orange farve. De afskediges i juli. Blomstringen fortsætter indtil slutningen af ​​september.

  Landbrugsmaskiner.
  Immortelle er en uhøjtidelig plante. Det vokser bedst på solrige åbne områder, selv om det også tåler delvis skygge. Tørkehæmmende og koldtbestandig, selvom det med alvorlige frost (når temperaturen falder under -4 ° C) dør den. Foretrækker løse, frugtbare jordbund. Reproduktion. Forplantet af frø. Brug. Immortelle bruges i gruppeplantninger og i blomsterbed.

  Høje karakterer kan plantes i baggrunden af ​​mixborders. Lavvokset - i kantene, smukt
  Se grupper, der består af flerfarvede kompakte sorter. Men oftere dyrkes immortelle til skæring. Skær det i det øjeblik, hvor fire rækker af omslagets blade allerede er flyttet væk fra knoppen, og de indre er stadig lukkede. Tør, som de fleste tørrede blomster, i bundter, hængende på hovedet.

  bessmertnik-foto

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.