2 anmeldelser

 1. Marina Sycina, Rostov-regionen.

  Vinterhave kan dekorere træer med røde frugter, buske med lyse bark samt nåletræer. Det er ønskeligt at gøre beskæring af prydplanter ikke kun om foråret, men også om efteråret. Så om vinteren vil haven se velplejede. Jeg justerer altid formen af ​​hække og buske, skåret til figurerne: bolde, terninger, pyramider mv. Indtil den første sne.

  Nogle kulturer er boxwood, mahogni løvfældende, Dummer's cotoneaster, pahizandra, japansk hare - er stedsegrønne og har brug for en varm overvintring. Jeg skar dem alvorligt, og ikke giver dem mulighed for at vokse høje. Og i frosten skjuler jeg på 2 / 3 med sne. Grener med blade, der ser ud fra under sneen, ser også usædvanlige ud og oplever sovende have med frodigt grønt.

  svar
 2. Sergey NOSOV, byen Smolensk

  I lang tid ønskede jeg at udstyre min have på en sådan måde, at det var smukt ikke kun om sommeren men også om vinteren. Længe tænkte, hvordan man organiserede alt, længe realiserede deres ideer og omsider satte dem i praksis!

  I midten af ​​haven lægger jeg en delikat træpavillon med bænke. I nærheden plantede en cortaderia, høje paneler, som er gode om vinteren og om sommeren. Til venstre for arboret blev der gravet en lille dam med et lille vandfald og en stenglide.

  I en cirkel omringede han reservoiret med fugtighedsbevidste korn. I efteråret vandet falder ned, men sten og græs indrammer dammen, selv under sneen ser godt ud.
  Til højre for lysthuset har jeg en alpine dias. Mange kulturer, der vokser på det, går om vinteren med grønne blade, der glider ud under sneen og farger et hvidt vinterbillede.

  Umiddelbart bag lysthuset er der en række dværgbomfibre, og yderligere - frugttræer, herunder viburnum, hvis lyse klynger mod baggrunden af ​​sne ser simpelthen forbløffende ud. Langs stien, der førte fra arbor til huset, plantede han en blodrød torv med lyse rød-oransje skud og snellemon, hvis friske frugter er meget effektive indtil frostens begyndelse. Nu er min have du smuk hele året rundt!

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.