Anmeldelser og kommentarer: 7

 1. Olga Vladimirovna

  For at georginer kontinuerligt flor, så snart der er antydninger af blomstring, er knopper fjernes straks til ny fået en masse energi og hurtigt afsløret.

  I høje planter kan du også fjerne de nederste blade: de bærer ikke nogen funktion, men kun fjerner kraften fra hele planten. Hvis du straks normaliserer antallet af blomsterblomster på bushen, bliver de meget frodige og store. I dette tilfælde skal du ikke forlade mere end 3-knopper.

  svar
 2. Taisiya Semenovna REVENKOVA, Rostov-regionen, Novocherkassk

  Dahlia knolde er meget godt bevaret, hvis de er pakket i mad polyethylen film.

  Denne metode har mange fordele. For det første rører knoldene ikke under hinanden under opbevaring. For det andet er selv tynde knolde bevaret. For det tredje gemmes lagringsområdet. For det fjerde er der ikke behov for at kontrollere knolde under opbevaring. For det femte er der ingen kilder til infektion af knolde med forskellige skadedyr og sygdomme.
  Hovedformålet med denne metode er at holde knolde praktisk taget i samme tilstand som umiddelbart efter udgravningen. Udover filmen bruges der ikke noget i denne metode, men det kan købes hos enhver butik.
  Før knoldene skal opbevares, skal de vaskes og tørres i flere dage. For at fuldstændigt desinficere dem fra en mulig infektion, er det nødvendigt at overføre overfladebehandling med fungicider. Efter alle disse aktiviteter kan knolde blot være pulveriseret med aske og fortsætte med pakning i film. Knolde skal være helt dækket af det. Derefter lægges de i kasser og opbevares på et køligt tørt sted.

  Med denne oplagringsmetode er tabet fra forfald ved slutningen af ​​opbevaringsperioden ikke mere end 5%, og skaden ved tørring eller visning er næsten ikke-eksisterende. Og når de plantner disse knolde i jorden, begynder de at blomstre tidligere.

  svar
 3. Svetlana SAMOILOVA, Moskva

  Dahlias: Hvordan fremskynde blomstringen

  Nogle gange har sene sorter af dahliaer ikke tid til at blomstre før begyndelsen af ​​koldt vejr. For at fremskynde begyndelsen af ​​blomstringen ændrede jeg tilgangen til at dyrke disse blomster.
  Allerede i midten af ​​marts spredte jeg knolde på en lys balkon. Flere gange om ugen sprinkler jeg med varmt vand, hvis knoldene er rynket og kedeligt, tilføjer jeg et par dråber vækststimulerende til vandet.

  I jorden planter jeg knolde i begyndelsen af ​​maj, jeg tilføjer en halv spand kompost til busken i jorden, grave huller et par dage før plantning for at varme op.
  Den første måned efter plantning 2 1 en gang om ugen befrugte urteekstrakt, i juli, hvilket bidrager til hans aske, og i august vandet asken løsning. I disse sidste sommer befrugte blomsterne kun 1 gange i den seneste måned.
  Jeg fjerner jævnligt min stepon, som en tomat. Dette giver dig mulighed for at få store peduner i begyndelsen af ​​august, da dahliaer ikke bruger deres energi på knopper i bladernes aksler.
  Grave georginer i september, vejret er tørt, trimme stænglerne, vasket knolde, stængler flip ned (så vandet flød ud), og et par dage jorden til solen (natten jeg sætter i et drivhus). Jeg opbevarer knolde i poser med savsmuld på balkonen. Ved 0 ° tænder jeg varmeapparatet.

  svar
 4. Irina Gurieva

  Så snart dahlia busken danner sidetilvækst, skal du skære dem pænt ud. Den smukkeste plante opnås, hvis den ikke har mere end to stængler.

  Og deres toppe straks efter det fjerde par bladklinger, skal du klemme, hvis du vil have busken smukkere. Og for at få de største blomstrer, knip sideskuddene til interstice, som er placeret foran knuden med knopper. Udfør denne operation i hele perioden af ​​planteudvikling og blomstring. Dahlias af dværg eller småfarvede sorter kan ikke være pasynkovat (størrelsen af ​​blomsten på denne måde er det stadig umuligt at øge).

  svar
 5. Tatyana Karyakina, Nizhny Novgorod

  Min have ligger bogstaveligt talt i et rent felt, blæst af vinden. Dette er ikke meget som agurker og tomater.

  For at beskytte mod udkast og middagssol ved siden af ​​dem, anbefales det at plante strimler af majs, solsikke, bønner på træer. Og jeg begyndte at plante høje dahliaer på sengene. Første gang det skete næsten ved et uheld: der var jordstængler, hvor der ikke var plads i blomsterhaven. Jeg plantede dem på et frit plot i haven. Nu vælger jeg specielt til dahlias 2 senge med forventningen om at de dækker agurkerne fra vinden.
  Dahlias viste sig at være meget nyttige med hensyn til afgrøde. De er
  tilhører familien af ​​astrover. Af de afgrøder der vokser i min kultur hører kun salat til astronomerne, som indtager en lille seng. Så dahliaer giver bedre udskiftning af afgrøder. Jeg plejer at plante dem efter løg, som kålprekursorer.

  Stadig dahliaer, ikke værre end græskar, genbruges til sommeren halvgæret gødning og kompost lagt i grunden af ​​sengen. Buskene på en sådan fodring vokser kraftigt, enhver ukrudt syltetøj, jorden efter dem er sprød. Og hvordan dahlias blomstre - en fest! Det eneste problem er, at deres høje stængler kræver trøjer. Jeg sætter normalt pinnene i sengens hjørner og i 3-rækken trækker jeg garnet.

  svar
 6. Natalia GOFAROVA

  Før landing på en blomst seng, skal dahliaer blive spire, så de er ført fra kældre og kældre.

  Jeg laver dette i slutningen af ​​marts. Jeg inspicerer knolde, hvis nogle er lidt rådne, skærer jeg de beskadigede steder ud med en skarp kontorkniv, smør med grønt, tør sårene. Hvis du vil dele store jordstængler, skære dem med en skarp kniv i stykker, strø mig med aske.

  Derefter sætter jeg stykkerne i glas med savsmuld og jord og forlader huset, indtil det bliver varmere på gaden.

  At spire knolde placerer jeg i kasser med et substrat. Jeg forbereder det fra tørv, savsmuld af træ af hårdttræ og sand. Jeg desinficerer denne jord med en opløsning af kaliumpermanganat. Du kan kun bruge savsmuld, men de skal også behandles før plantning - for eksempel en opløsning af kaliumpermanganat i en lyserød farve.
  Når du spiser, må du ikke fordamme knolde. Jeg tager kasser til frugt med huller i væggene - så luften og lyset er frie

  svar
 7. Alexandra Glebovna

  I midten I midten af ​​februar er du nødt til at få roden af ​​dahlia til spiring. Stige meget lidt, og præfabrikerede planter vil blomstre meget tidligere. Og du kan vokse dem og stripe dem på forhånd.

  For at gøre dette plantes rødderne i et let næringsstof. Rødhalsen skal forblive åben. Periodisk vand og vent til spirer vises.

  Temperaturen bør ikke være meget høj, ca. + 15 ... + 18 ° C. Germs, der har nået 8 cm i længden, skåret med et stykke hæl. Sektioner pulver "Heteroauxin" - en stimulant til rodundervisning.

  Og slip det i underlaget. Nu skal plantene tage rod ved stuetemperatur. Første gang stiklinger kan holdes under glasset, glem ikke at vand regelmæssigt.

  En uge gennem tre film eller glas kan fjernes. En måned senere, skal rødderne vises, og planterne skal transplanteres til individuelle, relativt store potter. Forsøg ikke at slippe dahlia ind i det åbne land. Gør det bedre i begyndelsen af ​​juni, når truslen om foråret frost passerer. Planter burde blomstre allerede i år.

  svar

Forlad feedback, kommentarer