Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Vladimir Bochkarev, byen Smolensk

  I sommeren blev to buske af sorte solskader alvorligt beskadiget af kvaler. Da planterne allerede er gamle, besluttede de ikke at behandle dem, men blot at fjerne dem. Kan jeg plante nye frøplanter i efteråret eller næste forår på samme sted?

  svar
  • OOO "Sad"

   Uopsættelig anbefaler jeg ikke at plante ricinus efter vinmarker, selvom planterne ikke blev beskadiget af flåter. Faktum er, at der er en sådan ting som jordmødthed, det vil sige, at bestemte stoffer ekstraheres i jorden, der er tildelt af rødder, som kan forgifte planter af samme kultur.
   Derfor er det ønskeligt at skifte afgrøder i haven - i tid og sted. Hvis du ikke har nogen fri område, fjerne det øverste lag af jord og erstatte det med et nyt, præ stræde gamle jord desinfektion for at et af de stoffer - HB-101, Baikal EM-1, East EM-1 (som pr instruktioner).

   svar

Forlad feedback, kommentarer