4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Anna Dolglia

  Denne sæson forsøgte jeg at rodde stiklinger af nogle planter (figen, hibiskus) i tørv tabletter. Skal jeg fjerne en maske fra dem, før de plantes i en gryde?

  svar
  • OOO "Sad"

   Torvtabletter er meget gode til rooting stiklinger af indendørs planter, især til reproduktion af "komplekse" arter, for eksempel nåletræer.
   Sæt en pille i en engangspande, hæld vand, og når det svulmer, sæt stænglen ind i den. I dette tilfælde er forbehandling af stiklinger ikke nødvendig - antibakterielle komponenter sammen med næringsstoffer og mikroelementer tilsættes tabletopløsningsmidlet.
   Hvis indholdet af tabletten ikke smuldrer, er det dækket udefra med et tyndt finnet. Rødder gennem en sådan "hindring" kan let spire, så det ikke kan fjernes før plantning i puljen. Derudover vil en del af de spirende rødder uundgåeligt blive beskadiget ved fjernelse af gitteret.
   For de delikate rødder af miniaturearter er sådan maske før plantning kun forsigtigt skåret med saks flere steder.
   Natalia GUBANOVA

   svar
 2. Yana Klim, Tver

  Er der en holdbarhed af tørv tabletter? Min løgn allerede fem år.

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Torvtabletter har faktisk ingen holdbarhed og taber absolut ikke deres egenskaber. Det er dog vigtigt at overholde opbevaringsbetingelserne: i et tørt rum ved temperaturer fra 0 til + 20 grader. Luftfugtighed fra 40 til 60%. Og mere: tabletterne bør ikke få fugt.

   Irina Gurieva

   svar

Forlad feedback, kommentarer