Anmeldelser og kommentarer: 5

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  I gamle eksemplarer af astilba rhizom i midten af ​​bushen lignified - skudd vokser ikke her. Derudover vokser rhizomet årligt opad, stiger og efter et par år sammen med nyrerne fremstår det over jordens overflade. I dette tilfælde kan nyrerne lide meget på grund af varmen om sommeren eller frost om vinteren. Som følge heraf vil blomstringen ikke vente, eller det vil være meget svagt. Derfor deler 4-6-sommerplanter i september.

  Til reproduktion må du kun bruge unge dele af rhizomet og fjerne dets center. Planterne skal have mindst 3-x nyrer i bunden af ​​rødderne.
  Spred buskene i en afstand af 30-40 cm fra hinanden. Astilba vokser godt og blomstrer på lidt skyggefulde områder.

  Irina Gurieva

  svar
 2. Anastasia Rozhnova, Slavgorod

  Astilba falmede. Nu har planten et grimt udseende. Skal jeg trimme peduncles?

  svar
  • Elena GORODOKINA

   Astilba blomstrer fra juni til august, afhængigt af sorten og stedet hvor du dyrker det. De mere solrige blomsterstandarter vil meget hurtigere end i skyggefulde eller halvskyggefulde. Generelt må jeg sige at de vigtigste præferencer for denne plante er en halvskygge habitat og en overflod af fugt. Dette kan forlænge dekorationsperioden. Men før eller senere - i slutningen af ​​blomstringen - mister en smuk plante sit præsentative udseende.

   Selv hvis du planlægger at få frø fra en plante, er det nok at forlade på bushen en firkant et sted i baggrunden. Astilba frø er meget små, og fra en peduncle er de ganske tilstrækkelige til såning. Men planten efter beskæring af alle kræfterne vil gå for at opbygge rodsystemet, hvilket vil gøre det muligt for busken at vokse, det er bedre at modstå sygdomme og skadedyr. Beskær - tøv ikke med!

   svar
 3. Irina Zabelina, Moskva

  I marts købte jeg Astipa-roten, men siden jeg stadig var i haven i lang tid, plantede jeg den i en stor krukke god jord og satte den på vindueskarmen. Hun flyttede hurtigt ind i vækst og gav lige blomsterskudd. Men så begyndte bladene at falme, skuikozhivatsya, og nu ser det godt ud. Jeg ved ikke, om det skal landes nu i jorden, eller i første omgang behøver det en lille kur.

  svar
  • OOO "Sad"

   Årsagen til visningen ligger sandsynligvis i rodsystemet. Planten flyttede for hurtigt til vækst, uden at have haft tid til at slå rod. Og blomsterskud har udtømt det allerede svage rodsystem. En anden grund er mulig - du har oversvømmet planten, og rødderne begyndte at rådne.

   Det er uklart, hvilken tilstand det er i nu, men du kan stadig forsøge at gemme det. For at gøre dette skal du få planten fra puljen og omhyggeligt inspicere rodsystemet. Hvis rødderne er i live - ikke bøje, er det nødvendigt at skære hele jordbaserede del af anlægget, og transplanteret i jorden, ved at holde en pre-ekstra EPIN løsning eller andet biostimulant (ifølge manualen).

   svar

Forlad feedback, kommentarer