5

Anmeldelser og kommentarer: 5

 1. G. Kulicheva Moskva Region.

  I begyndelsen af ​​juni oplevede deformerede, lidt rødtede blade på toppen af ​​unge rødløgskutter af den hollandske røde sort. Jeg ønskede at behandle med kobbersulfat, men jeg var bange for, fordi der allerede var store bær. Og snart blev der opdaget en lignende sygdom på æblet af kanelstribet sort. Måske burde jeg ikke have behandlet buskene, og sygdommen har spredt sig?

  svar
  • OOO "Sad"

   Dømmer efter beskrivelsen og brasen og æbletræet blev de rødhårede bladlus ramt. Det er ikke en sygdom, det er et skadedyr. Derfor, hvis du endda behandlede planter med kobbersulfat, ville det ikke hjælpe, fordi Kobbersulfat er et middel mod sygdomme, ikke skadedyr.

   Krasnogallovaya bladlus - en af ​​de mest almindelige. Desuden er bladlus, der angriber rødbønner og æbletræer, to forskellige arter. Rødbønner blev ramt af en rødhovedet vinrød, eller bladvis gallic, bladlus, som også påvirker hvidløg og sjældnere sort. Du har ikke bemærket det, fordi det feeder på sådanne bladluser oftest på den nederste del af bladet kun med et højt tal går til oversiden. Mørke-røde eller gule hævelser opstår på steder af skade. På kronblade giver bladlusen flere generationer, og efterlader derefter for urteagtige planter fra familien af ​​labial blomster, for eksempel en salat. I det tidlige efterår vender bladlusen tilbage til vinmarken og lægger æg på den.

   Med et lavt antal i begyndelsen af ​​udseendet af sådanne blade, skære dem og ødelægge dem. Men det sker ofte, at gartnere bemærker de modificerede blade, når de fleste skadedyr allerede har forladt. Derfor skal vi i foråret, inden du åbner en check, hælde buske med varmt vand. Til forebyggelse gennem 5-7 dage efter blomstring swipe sprøjtning sæbe-askeopløsning (1 art. Spoon aske 1 liter kogende vand og flydende sæbe for montering) løg ekstrakt eller hvidløg skallerne. Af lægemidlerne er effektive, for eksempel insekticider Aversectin S. Bemærk, at skadedyret feeds på undersiden af ​​arket, så det er nødvendigt at behandle blade fra to sider.
   Yablonu blev ramt af den rødhovedede æblebladlus. Med et lille antal bladluk slår de beskadigede blade af og brænder. På stamme- og skeletafdelingerne placerer jagebandene - under dem lægger hunner æg. Skift bælterne regelmæssigt og fjern den brændte. Med en masse læsion kan du bruge de samme stoffer som mod rødbladet aphid.
   I slutningen af ​​efteråret eller det tidlige forår rengør du stammen og skelets grene fra den gamle bark og hvidner dem. Dette reducerer også antallet af dvale æg. I foråret, i begyndelsen af ​​spirende, mod larverne, sprøjtes med en ash-sæbeopløsning, samt infusion af tobak, løg eller hvidløg.
   O. MIRONOVA, en agronom

   svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   I de seneste år i mange haver har der været en udtørring af rødbønnerne - tuberkulose. De første symptomer på sygdommen findes i slutningen af ​​sommeren: på rødbensbuske begynder spidsen at tørre op, små bakker med sporer vises på de berørte grene. Svampen, forårsagende middel til denne sygdom, påvirker også japanske, Irgu og Aronia brombær.

   Han sætter sig også på te-hybrid roser, blomme, birk, ahorn, linden, elm. Hvis der ikke træffes rettidige foranstaltninger, vil alle disse kulturer også blive smittet af tørrede rødvinbuske. For at forhindre udviklingen af ​​sygdommen skal du fjerne og ødelægge grene af vinmark og andre planter, der er ramt af røde puder.
   Efter høst og igen om foråret skal du behandle buske med 1% Bordeaux-blanding.

   Michael

   svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  På stilkene af rødbessen skrællede cortexen. Hvorfor?

  svar
  • OOO "Sad"

   Det er sandsynligt, at dine buskebuske allerede er en ganske fast alder, mere end 7-10 år. I dette tilfælde skal du udskære gamle grene med skrællebark. Hvis planten er ung, så viser den beskadigede bark tilstedeværelsen af ​​en stængelgalmuskler på bøsningen. Larverne af dette skadedyr fodrer under skødens bark (som dør inden for 2-3-x år). Alle berørte skud bliver skåret og brændt. Som en forebyggende foranstaltning sprøjtes planterne umiddelbart efter blomstring med en opløsning af et hvilket som helst insekticid.

   svar

Forlad feedback, kommentarer