2

2 anmeldelser

 1. Natalia SACHKO

  Det ser ud til at agurk er let at vokse på chernozem. Men nej, selv her er der finesser.

  1. Jeg planter ikke agurker på samme sted: Jeg bytter senge hver sæson.

  2. Jeg dyrker agurker gennem kimplanter i engangsbrug på vindueskarmen, og i det åbne område plantes de i bildæk. Jeg graver dem i jorden til en dybde på 5-10 cm og i en afstand af 65-75 cm fra hinanden.
  Hver frugtbar jord fylde blandet med køkkenaffald opsamlet i fjederen (rengøring grøntsager, Mos æg shell) og plantede træer i en cirkel - ca. 3-4 planter.

  3. Når agurkerne begynder at vokse op, graver stængerne i nærheden af ​​2-4 dækene og trækker et reb mellem dem, så planterne krøller over det. Takket være dette er piskene og frugterne rene, luftige, blomsterne er tydeligt synlige for bierne, for at tiltrække dem endnu mere (for at have mindre blomst), planter planter sommetider sødt vand.

  4. Agurker vandet rigeligt, gange 3 til sommeren jeg fodrer under instruktion af mineralske gødninger. Sådanne mini-senge giver ikke kun gode høst, men også ligne blomsterbed!

  svar
 2. Olga Zlatoust

  I alle deres anbefalinger og rapporter om voksende frøplanter skriver sommerboerne, at de så to frø af agurk i hver tørvkande, men plant kun en frøplante hver gang de plantes. Og hvor går de anden - den der er svagere og mere uhøjtidelig? Kaster ud? Men det er irrationelt! Essensen af ​​min metode er som følger.

  Ved forekomst af langvarig varme (i vores område er begyndelsen af ​​juni) potter med frøplanter af agurker zanoshu i en forberedt drivhus graver brønde på antallet af kimplanter, derefter koge lave krukker ud af creme fraiche og hælde vand i dem.
  Så: klippe, de svageste kimplanter sætter straks i disse krukker og forlader der, i drivhuset. Og de resterende planter plantes i hullerne og observerer alle nødvendige procedurer for dette, og de bliver normalt vant til. I mellemtiden vokser de, der er i banker, langsomt rødder (det tager omkring en uge), og når de når acceptable størrelser, vedhæfter jeg disse agurker til deres kammerater i haven i separate huller. Og alle af dem er for hurtigt rodfæstet og snart adskiller sig ikke fra tidligere plantede.

  På den måde har jeg brugt i flere år, og der har aldrig været et misfire. Jeg tror, ​​at denne metode er god, fordi den sparer plads på vindueskarmen i lejligheden (især da frøene af elit sorter er nu dyre, og der er ikke mange af dem i poserne). Sikkert på denne måde kan du dyrke courgette, græskar - jeg har ikke prøvet. Det er på tide at plante agurker, og måske bruger nogen min metode.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.