Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Elena KALENSKAYA

  Så i foråret var jorden klar til plantning, jeg starter den fra efteråret. Før jeg graver, fjerner jeg alt vrøvl fra stedet, fjern ukrudtet. Jeg graver for skovlens fulde bajonet og tilføjer straks organikerne. Normalt bruger jeg overgroet koemødning. Jeg sætter det ikke dybere end 20 cm fra overfladen.

  Hvis vi under græsningen får græs af ukrudt, tager jeg dem væk med mine hænder, jeg bryder ikke Jordens Komia, så sneen kommer op om vinteren, og om foråret er jorden mættet med smeltevand.
  Om foråret, når jorden tørrer, graver jeg igen det, danner senge og mulch. Mulching lag under forfald fodrer jorden og fremmer bevarelsen af ​​fugt.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Faktisk er det nødvendigt at forberede jorden fra efteråret: grave, anvende organisk gødning, anskaffe, hvis det er surt. Men det er ikke altid og det viser sig slet ikke.

  Derfor trækker vi opmærksomheden på jordforberedelsens egenskaber i det tidlige forår, før såning.
  Når jorden er tør nok (det skal smuldre i stedet holde sig til chopper og rake tænder), først tilpasse sin bagside overflade af tung rake, for at reducere fordampning. Vi sprede gødning (efter normerne fastsat af instruktionerne) i et par dage, træ aske, og derefter fintmalet at grave til en dybde på ikke mere end 20 cm eller bare løs, lukker op gødning. Samtidig kan kvælstofgødning kun være let indlejret i jorden, mens kaliumchlorid og fosforgødning blander sig godt sammen med jorden. Fra forår organiske gør godt rådnet gødning, kompost eller tørv mineralblanding - 30-60 kg 10 mg, og på fattige sandjord og - det kan være mere.

  Umiddelbart inden lægningen, jordbunden igen løsnet til en dybde af 4-5 cm. Juster rake og let komprimeret, for eksempel siden eller bagsiden af ​​riven. Også efter såning kompakterer vi jorden i rækker og huller. For at undgå vandtab, og om foråret fordampes det hurtigt på grund af temperaturfaldet, vi forbereder kun de senge, der straks sås. Ved blæsende vejr for at bevare fugt skal vi dække sengene med film eller agrofibre, så frøene ikke falder i tør jord.
  Men i våde flodsletter, hvor jorden ikke tørrer ud i lang tid, gør sengene rejst på 15-20 cm. Styrkelse deres side planker, gamle mursten, skifer strimler, lav hegn af omskæring grene. En anden måde at dyrke grøntsager på våde landområder er at arrangere kamme: Smalle, løse kamme, der springer opad.

  svar

Forlad feedback, kommentarer