2

2 anmeldelser

 1. Nina VALEVA, Kazan

  Min gulerod kommer ikke gennem 2 uger efter såning, ligesom mange, men på 3-5 dag. Samtidig når spiring sig 98%, og det er ikke nødvendigt at tynde ud.

  Fascineret? Faktisk er alting simpelt.
  For 12 dage før såning gulerod frø til at binde ind i den våde blød klud, binde et reb til det og til at begrave den knude med frøene i jorden på en bajonet spade, men så spidsen af ​​rebet holdt sig over jorden (aka "skat" med frø tabt). I løbet af denne periode, frøene er langsomt men sikkert processen med udvaskning af æteriske olier, som forsinker fremkomsten af ​​kimplanter.
  Gennem 12 dage frø grave, lidt tørret og blandet med stivelse. Må i haven riller kaste med vand og derefter så frøene af hvide hævede - fordi de er store og klart synlige, sår et frø, du kan bogstavelig talt, og ikke i løs vægt. Som et resultat, så skal jeg ikke bruge tid decimering. Riller drysses på toppen af ​​den tørrede humus og ikke vandes indtil skud. Og de behøver ikke at vente længe!

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Takket være denne metode til fremstilling af gulerodsfrø til plantning er det allerede et år, at det er muligt at få den tidlige gulerod hurtigere end naboerne.

  Og alt er meget simpelt - alt forberedelse af frø til såning er at gemme dem i ... et køleskab. Ca. for 2 uger før såning skal frøene gennemblødes i vand og efterlade dem ved -15-22 "C. Glem ikke at blande frøene og drys dem med vand fra tid til anden, så de ikke tørrer ud.

  Når flere naklyunutsya frø (via 4-5 dage), placere dem på en hylde i et køleskab med O'S temperatur eller grave i sneen (hvis det er på dette tidspunkt var stadig). Hver dag 3 frø skal blandes, og allerede tør før plantning.
  N. P. GLUSHKO.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.