4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Maria ZHELEZNOVA

  I september (lufttemperaturen skal være over + 8 grader.) Jeg rengør kronen af ​​abrikoser fra syge og ødelagte grene.
  Efter blad til forebyggelse svampesygdomme behandle træer Bordeaux væske (300 10 g pr liter vand) omhyggeligt overbrusning shtamb og skelet tråde.
  Efter et par dage i tørt, køligt vejr, er den hvide kasse slagtet med kalk med tilsætning af mullein.
  Indtil stabil forkølelse er lagercirklen mulket med tørv eller kompostlag i 20, se.
  Og med udbrud af frost er røntgen og træstammen tæt lukket med sække i flere lag.

  svar
 2. Daria

  Det er muligt at forsøge at dyrke et godt træ fra et abrikoskød. Sandt nok kan frøplanter og savager vokse fra knogler. Derfor er det nødvendigt at så flere frø på en gang. Hvis bladene på den nye plante er ru, smal, med barbs, så vil frugterne af det, sandsynligvis ikke være meget velsmagende. Et sådant frøplante kan tjene som lager for en mere værdifuld sort. Planten, som mest sandsynligt vil glæde dig med lækre frugter, efterlader andre - glat, blank, bredere. For en sådan frøplante er værd at se. Abriscos knogler sidder fast i den løsnede jord om efteråret - om vinteren hærder og stratificerer de naturligvis, og i foråret vil de fleste give spire.

  Prøv at sætte frøene af abrikoset på et permanent sted.
  Frøplanter reagerer smertefuldt på transplantation, som følge heraf frugter er forsinket. Og en abrikos, der vokser fra en knogle, og selv så senere træder i frukten.

  svar
 3. Konstantin V. Korchea, Chekhov, Moskva Region.

  Abrikoser i forstæderne vokser og giver, og tror ikke på dem, der siger det modsatte. Kun de skal skabe betingelser. Den første er den korrekte landing. Vælg enårige frøplanter med sunde rødder i børnehaven og ikke på markedet (der tilbydes ofte sydlige planter og med sorter er ikke 100% ærlige). Plant dem ikke om efteråret, men om foråret, så træet i løbet af den varme tid ville slå rod. Grav graven fra efteråret. Dens dimensioner er nemme at huske: 80 x 80 x 80,

  pit lomme panden, i bunden, hæld i ruderne. Jordens top kastes væk, og i jorden fra hulen tilføjer tørv, humus, aske og superphosphat og efterlad alt i hulen til foråret. Tidligt på foråret i plantepladsen grave et hul til størrelsen af ​​rødderne og plante planten, hæld. Hav en vellykket landing!

  svar
 4. Familie PLATONENKO, Republikken Adygea

  En vigtig betingelse for gode høst af abrikoser er at plante en zoned sort. Vi valgte en af ​​de mest populære, tilpasset i vores område - rødhårede. Plantering huller gravet en uge før køb af frøplanter: dybden og diameteren på omkring 80 cm. I gruerne hældes i 2 spande af humus blandet med den hævede jord.
  De første 2 år vandede rigeligt træet. Nu, når de er vokset op, vandrer vi kun i tørke.

  Vi sørger for, at træerne ikke tykker kronen. Sidste år forsøgte de endelig deres abrikoser - lækker! Ved Dacha, hvor vores træer vokser, er vi sjældne, så frugterne ikke overhører, rev dem i forvejen - de er i stand til at modnes. Måske vil abrikoser bære frugt uregelmæssigt, fordi høsten er meget afhængig af vejret, men vi gør alt for at opnå succes.

  svar

Forlad feedback, kommentarer