1

1 Kommentar

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Hvidløg tilhører underfamilien af ​​løg. Vilde arter vokser i foden af ​​Centralasien, hvor den blev introduceret i kultur for flere årtier siden. Selvfølgelig er alle vilde arter vinterafgrøder, for i naturen graver ingen pærer i efteråret og planter dem ikke om foråret. Under udvælgelsen af ​​nogle domesticerede sorter har evnen til at bevare hovederne i luften i lang tid vist sig - de blev allokeret til forårssorter.

  Repræsentanter for slægten Onion er ekstremt udbredt i naturen, de er i stand til at vokse fra den nærpolare region til halvøken. Desuden er hver specifikke art ideelt tilpasset de lokale forhold: jord, temperaturændringer, vand og lys regime, biologisk miljø og andre faktorer. Flytning til andre steder løg er ikke altid glad.
  Tilsvarende situationen med kulturelle løg og hvidløg. I hver lokalitet er der navnløse lokale sorter, der vokser godt her med den enkleste pleje. Normalt er de mere modstandsdygtig over for sygdomme og skadedyr end anbefalet zonede, selv om de er mindre produktive. Så skynd dig ikke helt for at erstatte den gamle bedstemors mærke med nye varer.
  Der er dog ikke desto mindre gode testede zonerede sorter.

  Novgorod - en passende mellemklasse for Nordvest. Pærerne er ret store, op til 60 g, der består af 8-10 dentikler. Opbevares til forår. Det virker godt på loamy jord, i forhold med høj luftfugtighed og kølig sommer.
  Gulliver - Mellemlangs sort for Middle Strip. Dækket med hvide skalaer pære består af kun 5-6 meget store denticles, som er perfekt bevaret indtil næste sommer. Denne hvidløg skyder, så det er ofte forvekslet med vinterafgrøder.
  Uraletter - en sort for Sibirien, Uralerne, vokser også godt i nordvest. Skyd ikke, hovedene består af 15-20 små dentikler med akut smag.

  Yelenovsky - er beregnet til det nordkaukasiske distrikt. Giver små (20-25 g) pærer bestående af 16-18 dentikler. Det er kendetegnet ved stabil udbytte og modstand mod nematoden.

  Odessa 13 er en medium-modnet sort med 8-9 denticles i en pære, beregnet til Ukraine og sydlige regioner i Rusland. Godt lagret og transporteret uden problemer.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.