2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Olga Kalashnikova

  Fortæl mig, hvordan man kan slippe af med larver på æsken? Det er smertefuldt at se dem ødelægge bladene. Derudover opstod et web. End at behandle buske?

  svar
  • OOO "Sad"

   Din kasse er ødelagt af en ondsindet og meget farlig skadedyr - boxwood ild. Historien om møl i vore haver ikke så længe siden, har skadedyr optrådt i alle år 5-7 siden, mens de bragt i, tilsyneladende fra nogle østasiatiske region, det vil sige fra det område, den naturlige oprindelse. Ildens skæbne skyldes først og fremmest, at boxwood buskernes nederlag og hastigheden af ​​at spise sine blade er sløret. Jeg kender tilfælde, hvor små buske af boxwood, op til 1 m i højden, blev larver af boxwood ild ødelagt inden for en dag. I alle registrerede tilfælde døde buske uden blader til sidst. En stor skade for ildluften forårsager også naturlige væksthøjder i boxwood, for eksempel i skovene i Kaukasus. Det er bemærkelsesværdigt, at efter ødelæggelsen af ​​skadedyr af buksbom buske er ofte tages for andre haven buske, for eksempel, for laurbær.

   For at forhindre skadedyr på buskene skal kassen inspiceres dagligt. De vigtigste tegn på nederlag ildflue - tilstedeværelsen af ​​beskidte spindelvæv, den visuelle tilstedeværelse af larver, det hurtige fald af blade.
   I tilfælde af nederlag af boxwood buske med en pejse til bekæmpelse af skadedyr, er det bedst at bruge de passende kemiske midler til kamp. En god effekt er demonstreret af lægemidlet "Di-milin", som anses for at være den mindst farlige for mennesker og dyr, men samtidig effektivt ødelægger mange skadedyr, herunder en ildflue. Med et lille antal buske i haven kan du gøre med den sædvanlige samling af insekter med den efterfølgende ødelæggelse af larver. Det vigtigste er ikke at gå glip af det øjeblik, hvor ildfuglen vises på kassen, ellers kan du ikke hjælpe buskene.

   svar

Forlad feedback, kommentarer