1

1 Kommentar

  1. Valentina SHISHLYANNIKOVA, Abakan, Republikken Khakassia

    I min have er et hæderligt sted besat af gulerødder. Det har en gavnlig effekt på synet, forbedrer nyre- og leverfunktionen. I begyndelsen af ​​sommeren afskåret jeg bladene af denne sunde grøntsag, og så bruger jeg unge rødder.

    Jeg forbereder salater, saft, kogte og stuede retter. Hvor der anvendes rårotafgrøder, tilføjer jeg nødvendigvis uraffineret vegetabilsk olie - så A-vitaminet indeholdt i gulerødder er bedre assimileret. I efteråret tørrer jeg toppen af ​​gulerødder, og om vinteren brygger jeg det og drikker denne drink som te. Hvis du drikker gulerodsdrink regelmæssigt, bliver din vision meget bedre. For eksempel gør jeg ofte uden briller.

    svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.