4

4 anmeldelser

 1. Larissa Baturina

  Gær (1 kg) opløses i 5 1 vand.

  Til top dressing af jordbær 0,5 1 af denne blanding plantes jeg i 10 1 vand. Under en busk hælder jeg ud på 0,5. Og her er en anden opskrift: I 5-liter spanden vand tilføjer jeg en håndfuld jord, 1 tablet af ascorbinsyre, 2 st.l. sukker og 1 st.l. tør gær.

  Jeg rører, jeg insisterer på et mørkt sted 5 dage. Før gødning fortyndes med vand 1: 10. Første gang jeg vandrer jordbærene under spirende, så under fruiting og tredje gang efter høstning.

  svar
 2. håber

  I begyndelsen af ​​maj fodrer jeg jordbær med nældeinfusion: Jeg fylder spanden med græs, fyld den op med varmt vand og insister på 3-4 dage.

  For ikke-rodgødning (sprøjtning) filtreres infusionen og fortyndes med vand i forholdet 1: 20. For vanding under rod skal du ikke filtrere (koncentration - 1: 10). På en buske jordbær bruger jeg om 0,5-1 l-opløsning.

  svar
 3. Galina BYCH, Krasnodar

  I årenes løb voksede jeg mærke til, at de bedste forgængere til jordbær er korn og bælgplanter (de desinficerer jorden helt). Men på det sted, hvor tomater, kartofler, peberfrugter, auberginer voksede, skulle plantagen ikke blive brudt. Uønsket kvarter af jordbær og med agurker.

  svar
 4. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg dyrker jordbær på en vertikal seng. Af flere store tanke bygget en pyramide i form af en skål (kegle).

  Mellem tankeene installerede jeg træposer med lavt indlæg (tidligere i dem og i skåle lavede jeg huller i midten og plantede alle detaljerne på metalbøjleforstærkning, som jeg kørte i jorden). Hver tier i skålen fyldt med næringsjord og plantede frøplanter.

  Jeg værdsatte fordelene: For det første kan jeg placere konstruktionen, hvor det er praktisk for mig. For det andet er jordbær let at udrydde, du behøver ikke at kravle på dine knæ. Bærene hænger i luften uden at røre jorden, så de er altid rene og påvirkes ikke af rådne. Afvejen modner afgrøden i denne have et par uger tidligere end normalt, da jorden i tankene er bedre opvarmet.
  Vladimir LEGOSTAYEV, Moskva

  vertikalnaya-zemlyanika

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.