1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. LA Chugunov, Nizhny Novgorod

  Tomater Fatima

  Selv i Sovjetiden, Landbrugsakademiet. KA. Timiryazeva delte med selskabet med blomsterproducenter frøene af tomat Fatima (de var ikke til salg).
  I mange år var sorten naturlig udvælgelse, da de kun tog frø fra store og gav buske. Sorten er velegnet til salater, frugter er kødfulde, søde, frøene er små. Det påvirker phytophthora. Han er bitter, når han opholder sig i lang tid.

  Vi bruger det i salater, vi laver straks saft, sauce. Juice viser sig fremragende! Så mange i løbet af disse år gav jeg ud frø - tæller ikke.
  Men ikke alle gartnere får at høste en god høst. Jeg sætter en humus spand under en busk. Og så ser jeg på bladene, hvilke elementer mangler. Jeg bruger stadig en infusion af en nål. Som en gartner fortalte mig: "Høsten er imponerende!"

  svar

Forlad feedback, kommentarer