2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Veronika IVANOVA, byen Vladimir

  Min datter elsker gelé fra rødbærer. Vi har for nylig købt et websted, og nu tænker jeg på, hvor meget plads der skal tages under kruset? Ved siden af ​​hvad buske det til at placere?

  svar
  • OOO "Sad"

   Røde ribs elsker solen, løse, lette jorder. Hvis du har lerjord, er det nødvendigt at gøre sandet, og hvis alt for våd - for at sikre dræning. Det bør ikke plantes for tæt ribs. Buske vil konkurrere om næringsstoffer og lys. Nødvendigt at holde afstanden mindst 1 m. Hvis du planlægger at plante korender i nærheden af ​​huset eller en voksen træ, tilbage til 3 m. Ribs vokser godt ved siden af ​​stikkelsbær, kan også placeres på den sydlige side af bush jordbær, løg og urter. Røde ribs meget udbytte, så ikke nødvendigvis plante beplantning af buske. Måske er det klogt at sætte mindre buske, men at se efter dem omhyggeligt og få en rigelig høst.

   svar

Forlad feedback, kommentarer