1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Irina KUDRINA, Voronezh

  Walking i feriebyen fandt vi på et forladt sted tykke tykkelser af brombær med modne frugter. Sønnen var henrykt over lækre bær! Selv om jeg var forvirret af plantens ondskabsfulde stikkelsstykker, men jeg stadig gravede op flere årlige rodafkom.

  Saplingsne har ikke kun vænnet sig, men har også givet den første høst allerede næste år. Og et år senere, i stedet for 5 tynde kviste, dannede jeg min egen brombærplantage. Hvis skud forladte område når en højde på 1-1,5 m og så klodset, min blackberry strakt mere end 4 m. Men vigtigst, med regelmæssig vanding og fodring bær er blevet flere gange større end dem, vi forsøgte for første gang. Vores brombær er meget sødere og altid meget saftigt.

  Jeg vokser brombær i en række på en espalier i tide til at trimme og binde skuddene når de når toppen højde prekladiny 2,5 m. Efter nipper toppen af ​​bihuler vises sideskud, som også knibe ud gennem I-1 1,5 måneder. Takket være dette er der dannet et stort æggestok på hver gren af ​​en kraftig busk. Hvis du ikke binder nogen flugt i tide, vælter han toppen til jorden
  og meget hurtigt tager rod på dette sted. Derudover giver björnbæren i løbet af sæsonen en masse rodrør, så der er ikke noget problem med kulturens gengivelse. Jeg tog for blackberry seng af længde m og bredde 3 70 cm, hvilket perimeter gravet gamle stykker af tin og skifer. Dette giver dig mulighed for at tæmme de urolige rodskud og gør det lettere at passe buske.

  I løbet af sæsonen vandrer jeg regelmæssigt plantningen og bringer under køkkenet forskellige køkkenaffald af vegetabilsk oprindelse samt rester af bageriprodukter. Jordbunden er mulket med et tykt lag af klippet græs. Også i foråret befrugte blackberry urinstof, og under blomstring og modning bær tilbringe 2 fodring nitrophosphate, tilsætning til opløsningen af ​​kompleks mineralsk gødning.
  I løbet af sæsonen jeg normalisere rod skud, der forlader hver busk et par skud hårdt og resten hensynsløst skæres, så for ikke at blive tykkere og svække landing.

  Efter høst, skåret ud i niveau med jorden Den relative frugter skyder hvert andet år og årlig ferie, og som de vokser binde op til et espalier. For vinteren skjuler jeg ikke björnbäret. Hvad tilfreds mig, for alle de år, jeg ikke har fundet på buske af ethvert tegn på skade på sygdomme og skadedyr.

  svar

Forlad feedback, kommentarer