Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Tamara MIRKINA, Perm Territory, Kungur

  Jeg elsker virkelig klokkerne. Efter min mening er disse de mest delikate og overraskende smukke blomster til haven. Jeg købte et par poser med frøene af midterklokken.
  Rådgive om, hvordan man får stærke planter fra dem.

  svar
  • OOO "Sad"

   Sådanne klokker er relateret til toårige. I det første år af livet udvikler de en roset af blade, og planten blomstrer på den anden.
   Til dyrkning af frøplanter, en jordblanding bestående af blade eller frø, vejret torv og sand i forholdet 2: 1: 1. Jorden er hældt i en kasse, jorden er godt fugtet og sået, blandet med sand, ind i vandskåret riller. Derefter sprøjtes de let over jorden og dækkes af plastikfolie for at skabe et gunstigt mikroklima for fremtidige planter.
   Så snart plantematerialerne vises, overføres kassen til et lyst sted, beskyttet mod direkte sollys, film fjernes, og planterne efterlignes som for andre blomsterplanter.

   Efter det første ægte blad dukker op, planterne bliver dyppet i separate beholdere, vandet og skygge i et par dage.
   På et permanent sted transplanteres kimplanter, så snart faren for tilbagevendende frost passerer. Som regel er sommeren tilstrækkelig, så klokkerne er stærke og forvandlet til frodige buske.
   Du kan også så frøene af klokker midt om sommeren - lige ind i jorden. Så skal vi dække afgrøderne med film og sørge for at jorden ikke tørrer ud. Og når skuddene stiger op, er de dækket af en spunbond. Blide plantager flytter til et fast sted i august eller september. Forresten kan det gøres om foråret, når sneen smelter.
   Disse uhøjtidelige planter kræver ikke nogen særlig pleje. De har brug for vanding, ukrudt, løsning og fodring. For at forhindre rotssystemet af vindklynger i at påvirke om vinteren, er jorden omkring planter mulket med græs eller humus fra efteråret. Og når minustemperaturen er indstillet, falder alle planter med et "hoved" i mosen.
   Hvis efter sommeren blomstrende afgrøder skubber, så i efteråret vil klokken i midten give en anden bølge. Du kan dog ofre denne ekstra blomstring, lad frøene modne, samle dem og igen dyrke planterne. Planter producerer også ofte selvsåning, men spirer kan være svage.

   svar
 2. Victor Andreevich Roshchin, byen Veliky Novgorod

  Nogle klokker kan blive spist. De kraftige rødder af bluebell og rapuncular ledningen bruges generelt som grøntsager - de kan endda være kogte eller stegte. I ungdommen er unge stængler spiselige, som er skåret til dette formål, når planten endnu ikke er blomstret. Rotterne af klokken kan også spises, men de har ikke hovedroten, men de ligner en bundt af tynde rødder. De kan koges og krydres med citronsaft eller eddike, suppleret med oliven.

  svar

Forlad feedback, kommentarer