1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Olga NIKOLAYEVA

  Så mange år har talt om global opvarmning - og få sne i slutningen af ​​maj og sommeren kold!
  Den nemmeste måde at have lidt luner vejr bærbuske og grøntsager, traditionelle for vores område: rød og solbær, stikkelsbær, hindbær, løg og hvidløg, rødbeder, gulerødder, kål. Dermed konklusionen - prøv eksotiske noveller, men glem ikke de gamle sorter og kulturer!
  Hylder fra agurker, courgetter, græskar jeg rengør i juni, men i år vil det tilsyneladende tjene til slutningen af ​​sæsonen. På kolde dage fjerner jeg slet ikke filmen, men i de resterende dage åbner jeg sengen om morgenen og lukker den for natten.
  Desværre forventer en afgrøde af tomater og peber i det åbne felt, selv under filmen er det ikke nødvendigt, den gennemsnitlige daglige temperatur for dem er for lav. Og drivhuset høst normaliserende hårdere - på busk tomat blade på 3-4 børste og ikke kun på hvor meget frugt til peber og aubergine. Allerede i midten af ​​juli skar jeg plantens toppe for at stoppe væksten, jeg afskår nye æggestokke.

  Justeret og regimet for vanding. Normalt anbefales haven at blive vandet om aftenen, når varmen falder. Men hvis i gaden omkring 20 °, og om natten er det koldere, så vand bedre om eftermiddagen, så landet ikke køler ned i tillæg. I de dage, hvor jeg opvarmer badet, tilføjer jeg kogende vand fra tanken til vandkassen og bringer vandet til 25-30 ° (det opfattes som hånd varmt hånden).

  I kulden optager rødderne dårligt fosfor fra jorden. Hvis du ser dens mangel (bladbladene bliver lilla), bruger jeg bladplastring med fosfor-kaliumgødning. I 1 l varmt vand opløstes 10-12 g superphosphat, 7-8 g kaliumsulfat, og derefter opløst i razvozhu 10 L vand. Jeg sprayer i overskyet vejr om dagen.

  svar

Forlad feedback, kommentarer