Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Elena I. AKULICH

  Fra humle kegler gør fremragende kosmetik. Lad mig give dig 2 opskrift, som jeg anvender mig selv og få gode resultater.

  Til fremstilling af kosmetisk is tager 2 Art. l. kegler, hæld 250 ml kogende vand, insister 20 minutter, filter. Så tilføjer jeg 1% tinktur af Eleutherococcus ekstrakt, rør væsken, hæld den i isform og læg den i køleskabens fryserum.
  Jeg gnider mit ansigt med isbiter om morgenen og om aftenen. Dette giver dig mulighed for at holde det frisk og giver huden en tone.

  Det andet middel - balsam til at styrke håret - er fremstillet af 5 Art. l. hop kegler, som jeg hælder 500 ml vand og kog under et låg på en lille ild i 15 minutter, så insisterer jeg og filtrerer i en halv time. Denne væske er meget nyttig at skylle.
  hår efter vask.

  svar
 2. Olga SHILYAEVA, Tula

  Min balkon har udsigt over en travl motorvej, og før jeg næsten ikke åbnede den. Alle gardinerne blev straks sort. Når jeg fik den idé at erstatte mine kniplinger gardiner på "beruset" - til at vokse humle på balkonen og gennem sin tætte løv at beskytte sig selv fra gaden støv.
  Da humlesystemet er godt udviklet, tog jeg store potter fra 6 l. Jeg gravede op små frøplanter fra mine venner på dacha. Så snart plantene blev forankrede, stakkede jeg stængerne i jorden og bragte dem til en tyk fiskelinie i balkonen.

  Hop kræver ikke særlig pleje, men jeg har stadig fodret 1 en gang med en kompleks mineralsk gødning. Jeg har sjældent vandet det - 1 gange i 2 uger, og det voksede meget godt. Hele sommeren takket være den "berusede" slør på balkonen var jeg kølig og ren.

  svar
 3. Lydia Batura

  Humle for smerter i leddene

  Min bedstemor i landsbyen vokser mange forskellige planter. En af dem er humle. Denne plante er ikke kun udsmykningen af ​​haven, den bruges aktivt og til medicinske formål.
  For eksempel bryder min bedstemor en beroligende te. Tag på 1 kunst. ske kegler af humle og græs motherwort, tilføj en 1 ch. ske med knust mint blade eller citron balsam. Hæld samlingen af ​​1 l kogende vand og lad det brygge i 2 timer. Tag 1 / 2-glas før måltiderne 3 gange om dagen.
  Og bedstemor fylder puden med forskellige medicinske urter, som samler kegler af humle. En sådan pude beroliger nervesystemet og hjælper med søvnløshed.

  Et godt middel til smerter i leddene, reumatisme, blå mærker - salve fra humlekegler. Grind 1 st. ske kegler til pulvertilstanden og bland 1: 3 med vegetabilsk olie. Det er nødvendigt, at blandingen er tyk som sur creme.

  svar

Forlad feedback, kommentarer