1

1 Kommentar

 1. Maria HOROSHKO, Yaroslavl region

  Ved midten af ​​sommeren har jeg en seng af salat.

  Og meget opportunistisk, for på dette tidspunkt så jeg bønnerne. Du siger, det er for sent? Naturligvis vil senkornsorter i sommersåning ikke modnes.

  Derfor planter jeg de tidlige modne bønner, som i slutningen af ​​august klarer at høste grønne bælg. Hvis du er heldig, og efteråret vil være lang, tør og varm, så er nogle af bønnerne tilbage på frøene.
  Jeg foretrækker at dyrke Saxa-615. Han og tidligt og produktiv og ikke lunefuld og velsmagende. Den vokser med en busk, så det er ikke nødvendigt at trække sig. Buskene er ikke for spredte, men jeg plante dem sjældnere, gennem 30-40 cm, således at planten er godt ventileret i den fugtige sommer, der var ingen udbrud af sygdom.

  Frøene forvædes i varmt vand for en dag. En række fra under grønt er en lav græs, jeg tilføjer lidt superphosphat og aske.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.