5 anmeldelser

 1. Natalia Nikolaevna

  For to år siden købte jeg et polycarbonat drivhus (3 × 6 m) til dyrkning af tomater. Før det plantede jeg dem i et almindeligt drivhus af træglaserede rammer og samlet gode høstarter. Jeg troede, at de nu bliver mere rigelige (ikke for intet, som læsere skriver så meget om dette design), men i virkeligheden viste det sig ikke at være tilfældet. Snarere, tomat sorter med små frugter er ideelle til bejdsning, vokse i nye teplichke normal, men med de storfrugtede sorter - en komplet katastrofe.

  Tomater er bundet op på dem, vokser til deres rette størrelse, begynder at fylde op og straks blive dækket af revner, så rot hurtigt, før de har tid til at modnes. Hvad er grunden til, jeg kan ikke engang gætte. Drivhuset er konstant ventileret (to døre og vinduer om dagen holder næsten altid åben). Jeg ser efter planter som sædvanlig. Kære lastbilbønder, fortæl mig venligst, hvad skal jeg gøre? Hvilke fejl har jeg lavet? Jeg håber virkelig på dit råd, og allerede med frygt tænker jeg på den nye sæson. Faktisk vil jeg forblive uden en afgrøde?

  svar
 2. OOO "Sad"

  Mine tomater blusser ikke længe i drivhuset. Hvad skal jeg gøre?

  svar
  • OOO "Sad"

   Modning og rødme af tomater i drivhuset kan accelereres på flere måder:
   I en spand vand tilsættes 10 dråber af jod og 1 l med fedmælk, spray buske. Denne behandling fremskynder ikke kun frugtens rødhed, men forhindrer også udseendet af phytophthora.
   Hvis sommeren er ved at lukke, og tomaterne ikke bliver røde, skal du slette alle de nye knopper og blomster - på dette tidspunkt er de ikke længere nødvendige. På mellemstore og lavbuskebuske fjerner man også alle svage blomsterbørster, fordi et stort antal frugter i planter simpelthen ikke har tilstrækkelig styrke.
   Fjern alle stepons og lavere blade til de børster, hvorpå tomater modner.

   svar
 3. A. Gumerova Vladimirskaya obl.

  Hvorfor starter ikke frugter på tomater?

  svar
  • OOO "Sad"

   Mest sandsynligt taler vi om drivhustomater. På trods af at denne kultur er selvbestøvende, er det i drivhusplanterne værd at hjælpe med at pollinere.
   Under stressede forhold falder frugtens fastgørelse kraftigt. Spændingen kan enten være for høj (over 30 °), så
   og for lavt (under 15 °) temperatur, for høj eller lav luftfugtighed, vanding med koldt vand. Derfor skal vand for opvarmning være forvarmet (selvom man sætter en dag i et drivhus), og for at beskytte planter mod vejrtrækninger bør der anvendes anti-stress medicin.
   E.POPOVA, en agronom

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.