Anmeldelser og kommentarer: 10

 1. Olga GRIBKO

  For et par år siden læste jeg, hvordan amerikanerne i 60-ierne i det XX århundrede klare ukrudt. Forsøgt - og var meget tilfreds.

  To uger før plantning og såning af plantefrø spildes sengene rigeligt med en opløsning af vodka (150 ml pr. 10 L vand). Dette for en eller anden grund stimulerer kraftigt væksten af ​​ukrudt, selv dybt begravet frø og rødder bryder igennem. Det er kun for mig, at hurtigt udrydde de tomme senge - og alt, der er ikke sprudlende fordybninger, sker i slutningen af ​​sommeren.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg kaskader straks spørgsmål til alle læsere. Og faktum er, at jeg var nødt til at beherske det nye websted i et accelereret tempo og i usædvanlige forhold for mig, fordi den tidligere erfaring var unødvendig. Jeg troede først, at jeg ville klare, men problemerne vokser som en snebold. Nå så.

  I økologisk landbrug anbefales det at anvende aktivt mulch, men hvad nu hvis et stort antal myrer opdrættes under det, som ikke kan bortskaffes? Og den slags mulch (slået græs eller forarbejdet madaffald opsamlet om vinteren) betyder ikke noget.
  Hvorfor vises tomatfrugten på toppen af ​​en mærkelig skorpe af gul farve? Og hvorfor, i en slags, der var dækket af mig fra den brændende sol med tætt uvævet materiale, blev frugterne hvide og længe, ​​da de gjorde ondt?

  Hvorfor opvarmer mit land ikke under den sorte film, som jeg dækker sengene i det tidlige forår, men tværtimod danner det is?
  Hvad hvis, under hvert bræt kastet til jorden i haven eller en spand der forlod der, finder jeg musen bevæger sig om morgenen? Hvorfor blev disse gnavere forelsket i mit websted?
  Hvorfor er fremstillet i overensstemmelse med reglerne i landing gruber solbær frøplanter vokser værre end stukket i Jorden grene var brudt ud fra de voksne buske?
  Hvorfor er jorden dækket af mos i et drivhus, og indførelsen af ​​lime hjælper slet ikke? Måske er faktumet, at skoven ligger meget tæt på den? Eller inden for høj luftfugtighed og sur jord? Hvad skal man gøre med alt dette?
  Hvorfor vokser salat og dill senere i samme drivhus end i den åbne have?
  Hvor langt kan forskellige sorter af hindbær plantes?
  Sandsynligvis, for nogle mennesker virker mine problemer latterligt, men for mig, tro mig, det er ikke at grine. Hjælp mig, tak, med råd, ellers begyndte jeg at tro, at det er tid for mig at binde en have og en have.
  Antonina

  svar
 3. Nikita RESHETNIKOV, Samara

  Når landsbyboeren får et forladt sted, falder hans hænder ofte. Faktisk er der mange job på et sådant land. Men du kan være sikker på, at jorden har genoprettet frugtbarheden og giver gode udbytter.
  Hvad skal man begynde med? Med grave. At grave en jomfru jord er bedre i maj og en skovl. Før man graver gennem plottet, er det nødvendigt at sprede alle de beredte gødninger, så de trænger dybt ind i jorden. Det er også nødvendigt at lave lime, dolomitmel eller træaske. Ansøgningshastigheden for forskellige jordtyper er forskellig, men det er normalt 500-700 g for 1 sq. M. m.
  Plantning af haverafgrøder er bedre at starte et par uger efter at have gravet. I løbet af denne tid vil gødningen opløses, de overlevende ukrudt vil spire, og de kan fjernes straks.

  svar
 4. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Fight siv på stedet sværeste: græsslåning ineffektiv anvendelse af herbicider - farlige, og på en sådan ekstrem måde som brænder kun desperate husmand kan løses. Det er enklere og mere pålideligt - affugtning og deoxidering af jorden. På steder, der vælges af siv, skal du grave et dræningsgrøft. Når jorden tørrer, er det nødvendigt at klippe vasserne. Det er bedst at gøre dette i slutningen af ​​foråret - den tidlige sommer. Derefter skal jorden graves op og midlerne til dens deoxidering - slagtet kalk, kridt eller dolomitmel.

  svar
 5. VG Kuchina, Barnaul

  Dahlia vil hjælpe med at slippe af med den skæve kamille - hvedetræet kan ikke lide dem.
  Hvis hvedegræset indtager et stort område, er det nødvendigt at grave et websted, så det med havre eller hvede, og i år er det ikke længere muligt at plante noget her. Men kør ud sofaen fra dette sted for evigt.

  svar
 6. Helena

  Kære sommerboere, fortæl os om ukrudtet, som du kan fodre kaniner, nutria og andre dyr. Hvordan man behandler ukrudt, skriver meget, men hvad der passer til foder, og som ikke er - disse oplysninger er ikke nok. Venligst, dette emne vil hjælpe mange, der holder dyr på gården.

  svar
 7. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Vi har meget tæt på floden, der flyder, og derfor i haven højt grundvand.
  Men det er ikke så slemt: På nogle steder begyndte riret at spire mellem sengene. Vi hugget det ned og opstyrte det, og med kraftig kemi vandede vi det for at bekæmpe ukrudt, men det spire stadig. Kære gartnere, truckers, giv gerne råd om, hvordan du slippe af med det en gang for alle, ellers har vi allerede lidt det!

  svar
 8. F. BUBLIK

  Hvordan man overlever hvedegræsset på en dag

  Jeg selv fra den sydlige del af Ukraine, mand Gennady - også. Det skete så, at han efter sin tjeneste i Tjekkoslovakiet blev sendt til Sibirien. Sådan blev vi sibirere. Novosibirsk - en moderne by, men uden en have på nogen måde.

  Selv da vi boede i en militærlejr, lykkedes det os at udvikle små tomter til kontrolpunktet og for at vokse alt lidt.
  Da min mand gik på pension, fik vi en lejlighed i Novosibirsk, og vi købte straks de værdifulde 6 hektar. Stedet var ikke fuldt udviklet, kun midt var rent, og resten af ​​området var fyldt med hvedegræs.
  Jeg var bekymret over, at jeg ville skulle slippe af med det i meget lang tid, fordi grave og ryste ud af sine rødder er en besværlig proces. Men en dag kom en kendt mand til os og sagde, at hvedegræset ikke er et problem, vi vil slippe af med det på en dag. Selvfølgelig troede jeg det ikke.
  Men alt viste sig at være simpelt. Med den sædvanlige skovl vendte han jordens lag med sofaen, så rødderne lå øverst. Han skåret en strimmel med en skovl i jorden (af en hvilken som helst længde), så blev denne strimmel opdelt af en skovl i skovlens bredde (se fig.) For at gøre det nemmere at dreje. Endvidere vendte han disse firkanter - det viste sig meget klogt og hurtigt. Omvendte lag skåret han lidt mere med en skovl.
  I de opgravede områder plantede græskar og courgette. Det næste år rensede jeg kun lejlighedsvis nogle græs og gravede sengene ud. Hele græsset har rottet! Jeg håber, at nogen vil nyde godt af denne oplevelse.

  Jeg så de unge folk lider, og forsøgte at plove skovlen med en gaffel. Så var jeg for genert til at fortælle dem, og de og solgte stedet i to års mislykkede forsøg på at slippe af med ukrudtet.

  svar
 9. Ekaterina VILOGINA, Nizhny Novgorod

  Jeg plejede at kæmpe med ukrudt i lang tid.
  Men efterhånden lærte jeg ukrudtets styrker og svagheder, og nu for at vinde bruger jeg meget mindre energi.

  Flerårige ukrudt reproducerer ikke så meget af frø som ved rødder. Særligt ondartede græshoppe (græs med smalle blade) og bunke (hun har blade og en blomsterpike med en paraply af hvide blomster). Om sommeren er det svært at kæmpe med dem, da deres rødder er sammenvævet med plantagerets rødder. Men deres rhizomer er lette at vælge om foråret og efteråret, under grave.
  Nisse - også et langsigtet rhizom, men det formerer sig godt og frø. Derfor vælger jeg rødderne fra sengen, når de graver, og tykkerne støder op til haven ofte.

  Ukrudt fra familien Marevs - hvid mai, amarant - kan let besejres i barndommen, når deres rødder stadig er svage. Det er nok at løsne det øverste lag af jorden med trowel, skære rødderne.
  Mokritsa er farligt for unge skud, og det forstyrrer ikke store planter, fordi det har en lille overfladetræ. I den varme sommer i kartofler kan den ikke engang udtørres: Bløde, frodige buske spredes ud over jorden og gemmer den mod overophedning.

  De mest problematiske ukrudt er dem, hvis frø er lagret i lang tid i jorden og spire fra forår til efterår. Denne galinsoga (amerikansk), hedgehog (kyllingehirse), sårtistel (boghvede). På dem retter jeg hovedangrebet.

  svar
 10. Nadezhda Pavlovna Strugay, byen Stavropol

  Vi alle lider af ukrudt: nogen får mælkebøtter, nogen kæmper med en kamp med drewn, vi er overvundet med hvedegræs. Der er ingen redning, det var ikke mere præcist, før det begyndte at fylde sengene med græs, som forbliver efter skæring af græsplænen.

  Først var det kun en skam at smide græsset ud (begge komposter allerede overfyldte). Og så indså jeg, at et græslag ikke tillader ukrudt at vokse. Nu er hele min have overdækket med græsset græs. Og det blev straks smukt. Ikke mere tykkelser! I syv år forsvandt han selv, som om degenererede. Men jeg holder stadig jorden dækket af græs. Har allerede brugt.

  svar

Forlad feedback, kommentarer