Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Natalia Petrovna GOFAROVA

  Hvem ville have troet, at det mest ugressede græs, som i vores region hedder "shirits", er den samme helbredende amarant! Tidligere revede jeg hensynsløst det i haven, nu forbereder jeg det på sundhed.

  Min bedstemor fortalte mig, at under krigen og sulten bragte scones brød, der hjalp med at overleve. Ved opbevaring af agurker tilføjede mormor nødvendigvis flere krukker af denne plante til krukken.
  Denne plante behandler en række sygdomme, det blev min første assistent i kampen mod osteoporose. Det viser sig, at dette er en naturlig kilde til calcium, som absorberes meget bedre end i tabletter. For at styrke knoglerne tørre de amarante hvide blade, slip dem i pulver. Tag det, du har brug for 1 en gang om dagen under frokost på 0,5 st. l. Tilføjer 1 en dråbe vitamin E.
  Med aterosklerose, højt blodkolesterol, mavesår og duodenalsår, cholecystitis, maligne tumorer og efter strålingseksponering hjælper denne recept. Modne frø fra amarant omhyggeligt slibe i en morter og blandet med vegetabilsk olie (1: 3), opvarmet til 60 grader og lad natten i en termokande. På morgenspændingen presses råmaterialerne og fylder friske frøpulver i samme olie. Gentag denne procedure 4-5 gange.

  Klar amarantolie bør opbevares i fyldte hætteglas i fyldt op i køleskabet. Tag på 1-2 tsk. 3 gange om dagen i en halv time før måltider. Et kursus kræver ca. 250 ml olie. Om nødvendigt gentages behandlingen 1 gange i 3 måneder.

  svar

Forlad feedback, kommentarer