Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Amaranth er en kultur, der er af særlig interesse for gartnere, der bor i regioner, hvor sommeren kan være meget regnfuld og omvendt tør og varm.

  Frø af næsten alle sorter af amarant spiser ved temperaturer over 10 ° C. Den optimale temperatur er 14-18 ° C, den mest hurtige udvikling af anlægget sker ved 30-35 ° C. Til dyrkning af amarant kræver en meget lille mængde vand. Det vigtigste behov for fugt forekommer på tidspunktet for fremkomsten. Efter fremkomsten af ​​skud er det nok at opretholde det øverste lag af jord i en løs tilstand.
  Til jorden er amarant ikke for krævende, men det vil ikke vokse overalt. Hovedbetingelsen er godt vand og åndbarhed. Derfor, før man sårer amarant, er for meget tæt jord jordet i forvejen med organisk materiale. Med et godt udbud af jord humus og mineralske elementer giver amarant et højt udbytte uanset vejrforhold.
  Nøglen til succes i voksende amarant er af høj kvalitet frø. Ifølge Association of Amaranth og Amaranth Producers, i dag i Ukraine er to frø gårde engageret i salget af elite frø materiale - i Kiev og Nikolaev regioner. Da 1 ha kun kræver 1 kg frø, er omkostningerne minimal.
  På trods af at amarant er ekstremt resistent overfor sygdomme, er det et "skæbne" for nogle skadedyr. Derfor anbefaler vi at udføre forebyggende behandling af planter med specielle biologiske produkter. Dette vil tillade ikke blot at beskytte planterne, men også for at bevare høstens renhed, fordi hovedformålet med amarant er at give folk sundhed. Det er effektivt i diabetes, sygdomme i kardiovaskulære og urinveje, mavetarmkanalen og mange andre.

  Der er mange muligheder for at bruge frøene til denne fantastiske plante. I Ukraine producerer amarant smør, mel, korn, flager, pasta, kostblandinger, brød, lægemidler og kosmetik, foderblandinger mv. .

  svar
 2. Natalia Petrovna GOFAROVA

  Hvem ville have troet, at det mest ugressede græs, som i vores region hedder "shirits", er den samme helbredende amarant! Tidligere revede jeg hensynsløst det i haven, nu forbereder jeg det på sundhed.

  Min bedstemor fortalte mig, at under krigen og sulten bragte scones brød, der hjalp med at overleve. Ved opbevaring af agurker tilføjede mormor nødvendigvis flere krukker af denne plante til krukken.
  Denne plante behandler en række sygdomme, det blev min første assistent i kampen mod osteoporose. Det viser sig, at dette er en naturlig kilde til calcium, som absorberes meget bedre end i tabletter. For at styrke knoglerne tørre de amarante hvide blade, slip dem i pulver. Tag det, du har brug for 1 en gang om dagen under frokost på 0,5 st. l. Tilføjer 1 en dråbe vitamin E.
  Med aterosklerose, højt blodkolesterol, mavesår og duodenalsår, cholecystitis, maligne tumorer og efter strålingseksponering hjælper denne recept. Modne frø fra amarant omhyggeligt slibe i en morter og blandet med vegetabilsk olie (1: 3), opvarmet til 60 grader og lad natten i en termokande. På morgenspændingen presses råmaterialerne og fylder friske frøpulver i samme olie. Gentag denne procedure 4-5 gange.

  Klar amarantolie bør opbevares i fyldte hætteglas i fyldt op i køleskabet. Tag på 1-2 tsk. 3 gange om dagen i en halv time før måltider. Et kursus kræver ca. 250 ml olie. Om nødvendigt gentages behandlingen 1 gange i 3 måneder.

  svar

Forlad feedback, kommentarer