Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Lilia Drobyshevskaya

  Roseplanter kom, som de bestilte til den nye sæson.

  Hvordan gemmer man dem før landing?

  svar
  • OOO "Sad"

   De bør være ved en temperatur ikke højere end + 5 grader for at hæmme deres udvikling. Du kan sætte frøplanten i en pose med huller og opbevare i grøntsagerummet i køleskabet. Til pålidelighed lægges buske med åbne rødder på en lidt fugtig klud eller avis med et lag af let fugtet sphagnum og indpakket i rødder. Skud er også pakket med en fugtig klud, og på toppen - med en madfilm. En gang om ugen skal du kontrollere plantematerialets tilstand og sprøjte rødderne let med vand. Når sneen kommer ned og jorden opvarmer til dybden af ​​plantens jordiske klods, kan roser plantes i haven. Vær ikke bange, så tidligt. Kustik begynder at vågne allerede på stedet og vænne sig til de nye forhold. Men sørg for at dække det med et dobbelt lag spunbond fra tilbagevendende frost.
   Du kan folde kimplanterne i en opvarmet papkasse og dække med tørv eller vermikulit. Kassen er velindpakket og lægger lejligheden på balkonen ved den varme væg. Selvom her-10-15 grader, vil der i boksen være -2-3 grader. Dette er den optimale temperatur til sovende roser.

   Og den nemmeste måde er at pry kimplanterne ind i sneen. Efter at have brudt de lange spirer sætter de plantematerialet i en papkasse, fyld den med tørv eller jord, luk det og luk det med lutrasil. På det mest skyggefulde sted, hvor sneen ligger længst, og der ikke er nogen stagnation af vand, graver man et hul i sneen (så dybt som muligt) og sætter kassen og falder godt i søvn med sne. Selv alvorlig frost er ikke forfærdeligt for dem.

   svar
 2. Angelina Eremina, Kaluga regionen.

  Hvilke slags roser tilbydes ikke i planteskoler og gartnerier! For nylig hørte jeg om en slags polyanth roser. Hvilken slags er denne? Hvad er karakteristika for pleje? Kan de dyrkes i Kaluga-regionen?

  svar
  • OOO "Sad"

   En polyanthrosa er en gruppe af sorter opnået ved at krydse en flerblomstrende rose (R. multiflora) med en kinesisk rose (R. chinensis). De polyantiske sorter i Frankrig er blevet belyst af den berømte oprindelige guillotroser i 1873. Ved størrelsen af ​​busken polyanthus rejste sig som en bunddække (gennemsnitlig 40-60 cm), denne kvalitet giver dig mulighed for at bruge det som fileter. En barnet adskiller sig fra andre grupper af et stort antal grene, overtrukne tyk, skinnende blade, blomsterstande store, ikke mindre 20 (lille eller mellemstor diameter 3-5 cm) og stadig mere 120 blomster i en blomsterstand. Udadtil de ligner en rose flo- ribundu, der er sorter af dobbelt og semi-dobbelte, de fleste knopper farver pink, rød, undertiden hvid. Men gule farver til typiske polyanthus roser er ikke typiske.

   Det mest bemærkelsesværdige er, at polyanterne blomstrer rigeligt fra juni til frost, de er uhøjtidelige i pleje, vinterhårdhed, de fleste sorter er næsten ikke syge. Ved frysning er bushen i stand til at komme sig fra de radikale knopper.
   Til vinteren i de nordlige regioner er en polyanthusrosa dækket af lapnik og uvævet materiale. Beskæring er nødvendig snarere hygiejnisk og udtynding.
   Top dressing er nødvendig regelmæssigt - busken vokser aktivt og blomstrer i lang tid, så det har brug for en sæson i mange næringsstoffer. Mange sorter af polyanthus kan dyrkes i beholdere.

   svar

Forlad feedback, kommentarer