1 Kommentar

  1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

    Hej kære gartnere!
    hvor smukt og korrekt alt synes at beskrive om dyrkning og bevaring om vinteren af ​​jordbær, jordbær.
    Jeg er bare jaloux! mens min mand og jeg også planter jordbær, gør jordbær alt efter hvad det tager. Det vokser akklimatiseret, giver små høstarter i det første år, hvor de plantes, men de overlever ikke vinteren, de fryser ud. der er lidt nedbør, men vind med mongolsk sand og varm luft blæser os meget godt. om vinteren blev jordbær hældt med halm oven på brædderne på tværs af brættet, kastede alle gamle tøj og laver halmbuller. I slutningen af ​​april løftede de op, stadig frosne, stod i halmen, indtil de blev helt optøet, og resultatet var de første rødder. Fortæl mig hvordan man redder jordbær uden sne? jorden sprøjter i løbet af vinteren, og i foråret (marts, april, maj) tørrer jordens øverste lag til sidst på grund af vindene, især i maj de sultrige vinde. Af samme grund vokser frugttræer ikke op, og der er mangel på fugt, hvis du sidder i en frakke, sætter den på jorden, overvintrer, og så trækker du ikke ned store, og de tørrer helt ud. fortæl mig, hvordan man dyrker bær under vores forhold? men slægtninge bor i den nordlige del af Irkutsk, hvor det er koldt til -57%, sneen er meget stor, og sommeren er kort og alt vokser og producerer. Jeg blev overrasket selv narcissus vinter frit. vi kan ikke se dette!

    svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.