5

Anmeldelser og kommentarer: 5

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg vil gerne dele min erfaring med voksende meloner i Leningrad-regionen, hvor klimatiske forhold ikke tillader, at en sådan sydlig vegetabilsk modnes (melon tilhører græskarfamilien, en slags agurk - så dette er ikke en frugt, men en grøntsag).
  Jeg vokser meloner i et drivhus, i foråret planter jeg kimplanter gennem en spirende maskine - dette hjælper med at accelerere væksten af ​​kimplanter og gør det muligt at plante to uger i forvejen sammenlignet med den sædvanlige plantning gennem blødgøringsfrø.
  I foråret, i et opvarmet drivhus, plantes jeg mine frøplanter i tørvegryder, samt agurker, så de er mindre stressede. Torvpotter er bedst egnede til dette: Melonen har et overfladisk rodsystem, og for ikke at beskadige det efter plantningen af ​​planterne berører jeg ikke længere jorden omkring melonen.

  Og således at jorden altid var løs og åndedrættet, lagde jeg jorden omkring planten med klippet græs. For det første tillader det ikke jorden at tørre ud hurtigt efter vanding, hvilket er vigtigt for mig, da jeg kun kan vandre mine planter i weekenderne, og for det andet, når det grønne lys begynder at rådne, mætter det det øverste lag af jord med ilt og jorden omkring melonen bliver løs.
  B igennem den vegetative periode følger jeg planten samt agurker.
  Når de første blomster vises, lægger jeg en saucer med syltetøj for at forbedre bestøvningen. Arbejderbier øger antallet af pollinerede blomster. Hver anden uge fodrer jeg med en opløsning af infusion af grønt græs og gylle, hvorved der anvendes naturlige organiske gødninger uden nogen kemikalier.
  Generelt er der ikke noget ved at dyrke meloner i nord. Og egne meloner vokser så duftende og velsmagende, at efter dem er de købte ikke længere citeret!
  E. PANSHINA, Skt. Petersborg

  svar
 2. Familie LETKO, Krasnodar region

  Hvert år under melon skelner vi en lang smal seng. Vi sår afgrøderne i jorden i slutningen af ​​april eller i begyndelsen af ​​maj. Frø, først blød i en lyserød opløsning af kaliumpermanganat til 10 min., Og skyll derefter med varmt vand (50 °).

  Hullerne er lavet i en afstand af 1 m fra hinanden og sår på 2-3-frøet. Så tynder vi skuddene.
  Efterhånden som vi vokser, grøder vi sengen og vand melonerne opvarmes med vand fra tønde om dagen.
  Varianterne blev plantet med forskellige racemes, Temryuchanka, Yuzhanka, Tamanskaya, Smuglyanka, Medok. Nogle er modne før, nogle senere. Smagen er meget sød. Mindst halvdelen af ​​de frugter vi spiser, så snart de er modne, det vil sige i august og september. Anden halvdel forsøger vi at lægge til side til opbevaring. Den bedst bevarede er de frugter, der er lidt utilstrækkelige, med en tæt skorpe.

  Disse vi rive og forlade i haven i et par dage. Drej derefter og lad igen for 2 dage. Herefter bærer vi meloner til kælderen og lægger dem på hylderne, foret med flere lag af afdækning. Frugter bør ikke røre hinanden.

  svar
 3. Brizhan V.I.

  Vi vokser meloner i det åbne land og i drivhusene kryber langs jorden og på træerne. Jeg besluttede at vokse meloner på en anden måde - shalashikom.
  Jeg forbereder jorden til frøplanter det samme som for agurker. Jeg hælder varmt vand og sætter det på et varmt sted, før udseendet af de første skud, så sætter jeg det på solruden.
  Landing i jorden i slutningen af ​​april, i begyndelsen af ​​maj, udvikler planten 4-5 blade. Før jeg lander tegner jeg en cirkel og laver et hul langs cirkellinjen. I nærheden af ​​hvert hul installerer jeg barer og øverst forbinder jeg dem. Det viser sig shalashik. Efter et stykke tid er hele strukturen flettet med skud.

  Yderligere meloner behøver kun solen og en masse frisk luft. De første meloner modner allerede i begyndelsen af ​​august, det sidste vi høster i begyndelsen af ​​oktober. Mest af alt jeg kunne lide karakteren "Sukker æble" - den hurtigste, koldeste, tynde skinnede, du kan spise direkte med huden uden at ty til hjælp af en kniv.

  svar
 4. Nina KOVINA, Togliatti

  Sidste år plantede meloner. Så meget over dem plagede, og de voksede op nogle meget små. Frugter udviklede sig som regel normalt, men på et tidspunkt stoppede de med at vokse - og det er det! I denne sæson plantede jeg igen meloner. Jeg er bare bange, uanset hvordan mit sidste års erfaring blev gentaget ...

  svar
  • OOO "Sad"

   Melon er en sydlig kultur, så voksende det selv under forholdene i Mellem Volga regionen er en meget besværlig forretning. En af grundene til at stoppe væksten kan være i ukorrekt udvalgte frø. Hvis du vokser ikke-plantede plantesorter, så bør du ikke forvente en god høst (nogle gange generelt kan frugterne ikke dannes).
   En anden grund til ophør af frugtudvikling kan være brugen af ​​koldt vand under vanding eller begyndelsen af ​​langvarig regn med et fald i lufttemperaturen.
   Den sandsynlige årsag til ophør af vækst kan også være mangel på vitalitet for udviklingen af ​​et stort antal frugter. I de nordlige regioner kan kun en 4-frugt på en plante modnes. Derfor, hvis mange æggestokke er dannet på lashen, vent, indtil 3-4 af dem går i vækst (ca. 6 cm), og fjern resten.
   Hvis der er mange frugter, vil de ikke have tid til at modne, men vil kun forsinke næringsstoffer. I fremtiden skal alle knopper af pistil (kvindelige) blomster også fjernes. Glem ikke at klemme toppen af ​​vipperne, så næringsstofferne sendes til modningens modning, snarere end til væksten af ​​den grønne masse.

   svar

Forlad feedback, kommentarer