Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Victoria Moroz, Samara

  Sidste år var alle agurkerne plettet med grove grå revner. Hvorfor skete dette? Sådan forhindrer du dette i denne sæson?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Mest sandsynligt sidste år kom agurkeknuder, eller rettere, deres larver, der forkælet høsten, startede i din have. En anden mulig årsag er en agurkmosaikvirus, der bærer bladlus. Både i det første og i det andet tilfælde skal man for at undgå problemer i indeværende sæson følge reglerne om afgrøde, og før plantning skal jorden smides med Fitosporin (ifølge instruktioner).
   Derudover forekommer grove grå revner på agurker nogle gange på grund af stagnerende fugt ved rødderne. Grav jorden under buskene - og hvis den er meget våd, så stop med at vandre helt i et par dage.
   Nogle gange opstår dette problem med mangel på calcium og kalium. I dette tilfælde fortyndes 1 tsk i 1 liter vand. kaliumsulfat, stadig i 1 l - 1 tsk. Calciumnitrat, hæld opløsningerne på sengen igen med en hastighed på 1 liter pr. 1 m2 jord.

   svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Flugt fra midges og lopper
  For at beskytte mod cruciferous lopper flere gange i løbet af sommeren spilder jeg kål og radise med sigtet aske. Og gulerødder og løg er ligeledes beskyttet mod gulerod og løg fluer.
  For at bekæmpe skadedyr garden-garden spray landing som aske infusion: 300 g aske hæld kogende vand kog 30 minutter for at give settle, fusionere med bundfaldet, tilsættes lidt flydende sæbe ..
  Anna MELNIKOVA

  svar

Forlad feedback, kommentarer