Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Tatyana og Alexey Govorov, Dorogobuzh, Smolensk-regionen.

  Vi dyrker ikke kartofler, men vi lagrer løg til os selv, så vi giver anstændige områder til løgebede. Løg på vippe vokser vi fra seva. Når du vælger sorter, skal du være opmærksom på dem, der er designet til langtidsopbevaring.

  Siden nu er tiden til høst, vil jeg gerne fortælle dig præcis, hvordan du høster løg korrekt. Det er på tide at fjerne løgene fra jorden, da bladene blev gule, faldt, begyndte at tørre ud. Bare vent ikke, når regnen oplader: fra sputum er holdbarhed meget værre. Vi har let jord, så løget trækkes let ud af jorden, eller vi hjælper ham med gafler lidt. Hvis du ikke regner med regn, lad løget tørre direkte på sengene, skynd dig med jævne mellemrum. For fuldstændig tørring er 10-12 dage nok.
  Hvis du ikke har tid til at tørre løg i sengene på grund af de regner, der er begyndt, ved at du kan gøre det på loftet.

  Kun ikke på gulvet - det er bedre at bygge et forhøjet gulv af træholdere. Så lugen vil blive ventileret fra alle sider og jævnt tørret.

  svar

Forlad feedback, kommentarer