5

5 anmeldelser

 1. Leonid YAKOVENKO, Mykolayivka

  Blomkål til det nye år
  For at opnå vinterafgrøden sår jeg blomkorns frø i juli, og i august planter jeg frøplanter på havens seng. Ved frost når plantestængerne en diameter på 2-3 cm, og blomstringsknoppene når 1,5-2, se. I oktober (før stabile frost) graver jeg op kål, skyll jorden let fra rødderne og sæt planterne så tæt som muligt i massive trækasser. Spredte blade bundet til stilken med en bandage, og den gamle og gule rive af.

  Alt det frie rum mellem rødderne, jeg falder i søvn med let havejord. Jeg vand det med destilleret vand og læg det i kælderen ved siden af ​​kartoflerne. Jeg kilder kål hver 10-15 dage. Som et resultat, ved det nye år skærer jeg hovedet op til 150.

  svar
 2. Svetlana KRIVENKOVA, agronom

  Voksende blomkål

  Allerede i anden halvdel af september kan vejret blive forkælet. Men hvordan kan man ikke miste en blomkålafgrøde? Du kan vokse hoveder! Grav planterne ud, røtter let skyller væk fra jorden og straks overføres til et ledigt drivhus eller drivhus (jord i dem fordybning). Blomkålbøsninger sætter sig tæt på hinanden i rækker. Hver række er drysset med jord til bladets bund. Ved en lufttemperatur på ca. + 10 hagl går dyrkningen til 20 dage ved + 5 ... + 6 deg. - 40 dage.

  Tip: Ved dyrkning skal du vælge planter med tætte hoveder med en diameter større end 5 cm. Tag ikke mindre: de vokser lidt i størrelse og vokser ikke mere.
  Hvis gaden bliver meget kold, og frost begynder, dækker kålen med en spoonbond, varm drivhuset. Ved dagtemperatur over + 5 grader, glem ikke at ventilere drivhuset med jævne mellemrum, så kålen ikke begynder at rådne.

  svar
 3. Irina ZAPOLSKAYA

  Jeg vokser op blomkål hjemme.

  Indtil den første frost renser jeg planter med udviklede blade og stilke, som ikke har tid til at danne hovedet. Jeg graver det ud med en klods af jord og transplanterer den i en dyb kasse med en fugtig jord.

  Jeg fjerner tre eller fire af de nederste blade. Jeg vokser kål på en varm balkon, hvor lufttemperaturen ikke falder under + 10 grad. For en måned og et halvt er muligt at dyrke et hoved på op til 400 Cut grøntsager opbevares ved en temperatur 0 ... -1 grader. 50-60 dage. I køleskabet er hovederne ikke mere end 10 dage.

  svar
 4. Tamara

  Jeg dyrker blomkål i 2-scenen: Jeg plante mine plantager i maj, den anden i juli. Så det er muligt at indsamle friske blomsterstande fra august til oktober. Hemmeligheden om gode høstarter er efter min mening i korrekt vanding.

  I varme og tørre vejrforhold på hver plante hver 3-4 dage hælde på 1-2 liter vand. Hvis dagen er meget varm (over + 30 grad), sprøjt kulturen af ​​solopvarmet vand fra sprøjtepistolen. Når kochanchiki begynder at danne til blomsterstande vokse hurtigere, når en 1,5-2 uger hælde spande med vand på 2 1 på kvm

  Normalt virker denne metode fint, men i år er sen sengen forstyrrende.

  Rosetter vokser uregelmæssigt formet, små, med lilla prikker. Måske vil eksperter fortælle dig hvorfor det skete, fordi den første have seng var en succes ...

  svar
  • OOO "Sad"

   Lilla skyggen af ​​hovederne er en ikke-infektiøs sygdom forbundet med stofskiftet. Et lignende fænomen kan observeres, hvis:

   i frøplanteperioden blev temperaturregimet overtrådt (over + 30 grader);

   gennem 2-3 uger efter plantning planter på en permanent anlæg eller i begyndelsen af ​​kulturen i indstillingen hoveder manglede fugt;
   På grund af mangel på kvælstof ernæring er væksten bremset til det punkt at binde hovedet
   en skarp svingning af nat og dag temperatur er observeret;
   der mangler elementer af mineralernæring. Det er fastslået, at blomkål forbruger dem meget mere end hvidkål. Generelt giver udbyttet af blomkålstoffet sig over kalium og fosfor. Optimum er forholdet mellem nitrogen, fosfor og kalium 46: 14: 40;
   planter mangler molybdæn og bor;
   der er ikke nok lys igennem vækstperioden; planter plantes i sur jord.

   Alexander SHKLYAROV, Cand. af videnskaber

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.