Anmeldelser og kommentarer: 5

 1. Elena I. AKULICH

  Ofte kan du høre, hvordan nogle sommerindbyggere klagede over nulvirkningen ved at fodre dem, som de udførte i god tro. Og alligevel trak de helt sikkert tilbage fra reglerne, som skal følges uendeligt.

  Først og fremmest skal du tage hensyn til vejret. Hvis det er koldt, er befrugtning ubrugelig, da der ved en temperatur på 8-10 grader er forsyningen af ​​næringsstoffer til planter dramatisk sænket. Startfodring er bedst, når termometerets søjle stiger til 15, og blader dem - op til 18 grader.
  Ved tørke skal jorden fugtes, inden der påføres gødning, og koncentrationen af ​​selve opløsningen skal gøres svagere.
  Brug ikke ofte granulære gødninger og spred dem på jordens overflade. Ved denne indførelsesmetode danner planter et stort antal små rødder, og hovedrotten ligger bagud i vækst. Væksten af ​​de ovennævnte organer er også langsommere. Det er bedst at forsegle den granulerede gødning i jorden, helst efter regnen, og hvis det er tørt vejr, så efter vanding.

  Man bør være forsigtig med flydende gødning. At komme på bladene, forårsager de forbrændinger. Sådanne opløsninger bør tilsættes til de præformede riller. Hvis bladene og stilkene stadig er påvirket, skal du straks afsætte gødningen med rent vand.

  svar
 2. Svetlana Strogova, Samara

  Der er mange dåser tilbage med den gamle marmelade.
  Er det muligt at anvende det til plantager? Hvordan gør man det rigtigt?

  svar
  • OOO "Sad"

   Den gamle fermenterede syltetøj indeholder gær, der er rig på sporstoffer: jern, kobber, zink og molybdæn. Det har også bær og sukker, der indeholder sit eget sæt af kemiske elementer. Derfor er fermenteret syltetøj en slags kompleks gødning. Det er bedst at bruge det.
   I 10-liter flaske hældes 9 1 vand, tilføj 2 st. sur eller gammel syltetøj og 300 g frisk gær, dække med en klud. Giv det til fermentering (i varmen af ​​bragging er forberedt i en uge). 1 st. klar brygning, fortyndet i 10 l vand, vand under roden af ​​1 l pr. plante. Du kan også drysses med næringsopløsninger. Sådan fodring er ideel til unge frugttræer, tomater, kartofler og kål. Du kan fodre planter en gang hver 10-dag. Som følge heraf vil de udvikle sig bedre, høsten bliver højere.

   svar
 3. Natalia PRIMOCHKINA, Nizhny Novgorod regionen

  Jeg bor i landsbyen og har holdt kyllinger i mange år. Ikke kun at de giver mig æg og velsmagende kød, så takket være dem har jeg altid en god fodring til haven og køkkenhaven.
  I sin rene form kan frisk kyllinggødning ikke bruges - det kan forårsage en rødbrænding, og planterne vil dø. Så jeg anvender det i 3 typer.
  Først tilføje "guld" fra huset ind i kompost - på bekostning af processen pereprevaniya går hurtigere, og kompost masse er beriget med mange nyttige stoffer, som er indeholdt i kuldet.
  For det andet, jeg har det spredt i et tyndt lag i bestyrelserne i haven, tørret og derefter bevæger sig ind i en stor trug og tilsæt efteråret, når grave jorden.
  Og for det tredje udarbejder jeg fra de friske fedtstoffer en fin væsketopdressing. For det første spred jeg det i en lille tønde (ca. en tredjedel fyld) og tilsæt vand. Efter en uge blandes alt og fortyndes infusionen med vand - på 1 l infusion af 12-15 1 vand. Flydende fodring er klar! Det er godt for agurker, tomater, peber, kål og frugttræer.

  Hørte at byen sælger kyllingekompost i granuler. De siger, at det simpelthen skal hældes og indlejres i jorden efter rigelig vanding. Praktisk, selvfølgelig, men jeg brugte det ikke - mens nok af hvad mine kyllinger giver.

  svar
 4. Eugene UDALTSOV, byen Kurgan

  Sådan tilberedes benmel med egne hænder
  Blandt køkkenskraberne kommer ofte på tværs af knogler. Jeg spurgte min kone ikke at kaste dem væk, men at sætte dem i en gård i en særlig spand. Når spanden er fyldt, laver jeg fra knoglerne et værdifuldt supplement til ration af fjerkræ og fodring til haven.
  Jeg vokser en bål på stedet, og når den kommer i luften spred jeg knoglerne jævnt over brænde og dækker det med et tyndt lag med penseltræ. Knogler skal brænde ud, indtil de smuldrer i deres hænder. Så skovler jeg dem ud af ilden, jeg køler det lidt, pakker det i et tæt stof og ruller et metalrør over det for at få knoglerne til at male. Hvis nogle stykker er tilbage, smider jeg dem væk.

  Den resulterende benmel fra tid til anden for at give vores kyllinger og gæs: tilføje i en daglig portion af blandingen korn 1 -2 tsk .. Og jeg hælder dette mel på plantning af frugttræer, stauder og når man griser jorden i haven.

  svar

Forlad feedback, kommentarer