Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. Pavel ZARUBIN, Oryol-regionen

    At planter kan genoprette deres styrke efter frugt, forberede sig til vinteren, de skal fodres. Have jordbær, vinmarker og stikkelsbær, jeg støtter så tidligt i august, hindbær - uger gennem 3 efter det, men pærer og æbler, jeg befrugter i september. På nuværende tidspunkt er kvælstofgødning allerede udelukket, men fosfor, kalium, calcium vil være meget praktisk. Dette vil hjælpe træerne danner frugtknopper - et løfte om en ny afgrøde.

    Først vandrer jeg træstammerne. Den næste dag fodrer jeg. Jeg dyrker en gødning mærket "Efterår" i henhold til vejledningen, jeg udhælder spande til træ under 1-2. Hvis der ikke er nogen klar "efterår" gødning, kan du forberede en ernæringsblanding. For at gøre dette blandes i 10 1 varmt vand 2 st. l. granulært superphosphat og 1 st. l. kaliumchlorid, køle og hæld.

    svar

Forlad feedback, kommentarer