2

2 anmeldelser

 1. Anna Kudryavtseva, Skt. Petersborg

  Jeg vil gerne dele erfaringerne med voksende aspargesbønner. Dette er en meget taknemmelig plante, som giver mange pods, er kort (30-40 cm) og krøller ikke. Jeg udfylder haven og rigelig befrugter med organisk. Det sted jeg vælger er solskinnende - bønnerne tolererer delvis skygger, men det fører til et fald i udbyttet. Landinger jeg bruger 5-10 i maj. Før jeg planter i jorden, tilføjer jeg aske, så løsn, lav riller og plant tørre frø. Jeg dækker sengen med en film og trykker den med mursten.

  Når den stiger (i slutningen af ​​maj) fjerner jeg filmen. Bønner, når de dyrkes, er ikke særlig besværlige. Men med frost dækker jeg med ikke-vævet materiale. Jorden løsnes og vandes. Siden begyndelsen af ​​blomstringen skal planten vandre, så blomster ikke falder af. Blomstrer bønnerne en måned efter skudene.
  Den første befrugtning sker to uger efter spiring: 1 / 2 tsk. urea ved 10 L vand. Under blødning: 1 tsk. kalium eller 1 st. l. infusion af aske på 1 l varmt vand, insisterer jeg på 24 timer. Under indsamlingen af ​​bælgene spiser jeg med en kompleks mineralsk gødning (1 st.l til 10 l vand) eller mullein. Efter høst er obligatorisk vanding.
  Jeg plante oktav asparges bønner. Rækken 1,5 m, mange blade vokser, jeg indsamler hver uge.

  Jeg bruger den til at lave suppe, skåret i 2-3 cm og krop med grøntsager, fryse til vinteren. Bønner er meget nyttige, især med problemer med leveren og galdeblæren, sygdomme i nervesystemet, gastritis.

  svar
 2. Valentina Igorevna

  For at de grønne bønner skal have et godt rodsystem og for at få nok ernæring under frugtens indstilling, skal den plantes. Hver buske vokser til omkring 10-15 cm, så det er på tide at starte hilling. Og i almindelighed er det enkel at sørge for: god vanding, ukrudt under buske og i afstand og lossning.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.