4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Anatoly Titarenko

  I år på kirsebærene i begyndelsen af ​​sommeren begyndte spidsen af ​​skudene at tørre ud (18-20 cm). Bærerne, der startede på disse grene, blev gradvist forskudt og faldt af. Jeg er bange for næste år, alting vil ske igen ... Hvordan håndteres denne svøbe?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Kirsebær er påvirket af en svampesygdom - en moniløs forbrænding (moniliose, grå form). Dens første tegn vises umiddelbart efter blomstringen: Individuelle grene af et træ pludselig tørre ud. Med den stærke udvikling af sygdommen er alle blomsterne påvirket, hvorfor træet ser ud som om det blev brændt med ild (dermed navnet - en monilisk forbrænding). Udviklingen af ​​sygdommen bidrager til køligt vådt vejr om foråret, i blomstring af planter og om sommeren.

   Kontrolforanstaltninger

   I det tidlige forår, før knopper begynder at svulme, skære og brænde tørrede kviste (hvis træet er hårdt ramt, gør det efter blomstring).
   Spray 3% Bordeaux væske (300 g pr. 10 l vand) under budbrud, og 1% Bordeaux væske (100 g per 10 l vand), før blot blomsterne blomstrer for at beskytte dem mod sygdom.
   Efter sommeren beskæring af de berørte blomster og skud, gentag behandlingen.
   Frugter fra en syg orm

   svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  I sidste sommer bemærkede jeg, at kirsebærbuskene frøs, stoppede i vækst. På undersiden af ​​bladene fandt en lille sort bladlus. Jeg blandede i en spand en afkok af løgeskal, en infusion af hvidløg og tobaksstøv, tilsatte en flydende tjære såpe og bogstaveligt vasket alle de berørte blade. Kirsebær kom til liv, og i år var jeg tilfreds med høsten. Jeg testede min "killer" -blanding på agurker, da de nederste blade begyndte at blive gule. Efter spraying forlader bladene ikke længere.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Kirsebær du vil være meget taknemmelig for yderligere vanding selv i "succesrige" år

  Denne procedure er særlig nødvendig for den i de vigtigste perioder af den årlige udviklingscyklus. Normen for engangs vanding til en voksen busk eller et træ er 5-7 skovle af vand. Så første gang vi vandrer kirsebæret efter det er blevet falmet; anden gang - under dannelsen af ​​æggestokke den tredje - efter plukning bær; For fjerde gang skal vi grundigt vandre om vinteren, senest i midten af ​​oktober.

  svar

Forlad feedback, kommentarer