1 Kommentar

 1. Alina BAZOEVA, Ufa

  Voksende passionflower blå, til sidst realiseret, hvad en plante har brug for til årlig blomstring.

  BRIGHT LIGHTING
  På forår og sommer stå vin i haven, så den i det mindste 3-4 timer om dagen udsat for direkte sollys. I rummet er det tilrådeligt at holde passionflower nær sydvinduet, men her har du brug for en konstant tilførsel af frisk luft. Om vinteren, sætter jeg vin i glassed-in balkon sydsiden, hvor temperaturen om natten - + 10-15 grad, i den kolde -. Ikke mindre end + 7 grad.
  KORREKT BULK
  I aktiv vækstperioden vandrer jeg planten rigeligt, da jorden tørrer op og forhindrer stagnation af fugt. Om vinteren reducerer jeg vandingen, men jeg tillader ikke substratet at tørre ud. Passionflower elsker høj luftfugtighed, så i den varme årstid sætter jeg gryden med planten på en bakke med våde småsten og drys bladene fra den lille sprøjte. Om vinteren er der ved siden af ​​anlægget en beholder med vand.

  CUTTING - OBLIGATORISK
  Passiflora beskåret i det tidlige forår, før den centrale stang afkorte 15 cm (jordoverfladen) og sidegrenen - til 5-8 cm Beskæring inhiberer vækst, hvilket gør planten mere frodige stimulere blomstring ..
  Peduncles vises på unge skud.
  For at støtte creeper installerer jeg en cirkel af tyk wire i en gryde.

  VIGTIGE FAGER
  I foråret, med begyndelsen af ​​aktiv vækst, befrugte planten superfosfat (som pr instruktioner). Efter 7 dage drys "Zirconia" (blomstring og vækstregulator) - 1 ml per liter vand, efter 2 af dagen og dagen efter at - et fald i 100 ml. Så, for at sende vinstokke i huset er der indsender gødning til blomstrende planter - hver 10 dage.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.