2 anmeldelser

 1. Maria Galagan, Moskva-regionen

  Er det sandt, at biennaler skal plantes i frøplanter i den tidlige sommer?
  Jeg så ikke straks denne anbefaling på frøpakning, så jeg voksede deres frøplanter sammen med enårige. End det er fedt?

  svar
  • OOO "Sad"

   Biennaler er gode, fordi de kan sås direkte i åbent terræn, og gøre det i løbet af sommeren (fra begyndelsen af ​​juni til midten af ​​juli), hvor avlerne har mere fritid. Men hvis du såede frøet af toårige på frøplanter i foråret, vær ikke ked af det. Klassiske biennaler (Campanula medium, Lunaria, noctule Matrona, sibirisk valmue, fingerbøl, glem-mig) ikke blomstrer det første år, men de er godt forberedt til vinteren og tidlig start på blomstre i den næste sæson.

   Hvis du såede pansies i februar og marts og gav dem en højdepunkt, er der en chance for at de vil blomstre i det første år. Nu avlere professionelle bruger primært denne teknologi (såning udføres i januar): allerede blomstrende planter er plantet i åbent terræn i maj, der bruges som en bratsch Letnik. I tidligere tider blev pansies sået i det åbne område i juni-juli, plantet på et fast sted i september, og blomstringen begyndte i foråret. Ved tidlig såning, såvel som ved brug af baggrundsbelysning og god pleje, er det muligt at opnå blomstring i det første år og planter som daisy og gåsfoot. Der er særlige hybrider af mallow (Zebrina) og nelliker af kalkun (Sweetwilliam), der blomstrer i året med såning.

   Når du plantner kimplanter i det åbne jord, må du ikke sætte enårige og toårige på samme blomsterbed. Årgang vokser hurtigere, så de vil undertrykke toårige, som afviger i det første år ved langsommere vækst.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.