Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Alesya Sokolovskaya

  Den berømte amerikanske herbalist John Raymond Christopher ("Dr. Christopher") anbefalede verbena spydlignende som et af de hundrede vigtigste urter og anvendte det i sine formuleringer. Hun blev betragtet som et panacea for mange sygdomme. Derudover er hun meget attraktiv.

  På os, som forresten, og hos englændere er verbena Bonar mere populær. Det er en elegant og smuk årlig plante. Jeg tænkte på, hvordan man skulle erstatte den og stoppede på verbena spydformet (Verbena hastata), helt vinterhårdt staude. Der er sorter med lilla, hvide og lyserøde blomster. Alt sammen i blomsterhave passer de perfekt sammen.
  såning
  Såning anbefales i marts-april, men det er tilfældet, hvis der ikke er nogen baggrundsbelysning, da frøene spirer i lyset. Jeg spred dem på underlaget uden at dække og dække med glas eller polyethylen. Kapacitet sat i et rum med en temperatur på + 25 grader ved siden af ​​batteriet. Når frø begynder at hakke, overfører jeg til et sted, hvor det er køligere. En uge senere er der venlige skud. Det er vigtigt at beskytte dem mod det sorte ben - ikke overmoder substratet.
  På os V. vokser spydformet og vintre fint.
  På højden af ​​planterne nå 1 20-1 30 cm. Blomster små, hurtigt overvældet, men selv halvt smuldret blomsterstand ser meget interessant.
  V. Spyd er meget duftende, smuk honning, over det er konstant bier og sommerfugle.

  To uger efter plukningen indføres planterne fortrinsvis med en kompleks mineralgødning.
  I ampel sorterne plukkes toppen af ​​hovedstammen over det femte ark. Lavvoksede kompakte sorter godt gren og uden klemning.

  svar

Forlad feedback, kommentarer