3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Ekaterina Drozd, Chelyabinsk

  Manden i begyndelsen af ​​sommeren prøvede trimmeren og slog ved et uheld den en-årige frøplante af Chelyabinsk vinterpæren, som var veletableret. Jeg fodrede stubben med urinstof, sprinklede Epin, talte med træet, beklagede ... Og en uge senere på bagagerummet bemærkede jeg tre hævede knopper. Af disse er tre stærke stængler (omkring 1 m i højden) vokset om to år. På en 5 sidegrener, på den anden - 9, er de lidt mindre, den tredje bagagerum er meget lille overhovedet.
  Nu ved jeg ikke hvordan man skal forme planten yderligere.

  svar
  • OOO "Sad"

   Hvis du ønsker at danne et pæretræ i et kuffert, så vælg en mere udviklet, i dit tilfælde er det en kuffert med fem sidegrener. De andre skære ud tidligt om foråret, ikke efterlade stubbe. Behandl sektionerne af haven gaze.
   Du kan gøre følgende. Den mest udviklede proces giver mulighed for at vokse opad og til siderne, og den anden grænse i vækst har afskåret en top på
   Praktisk til lateral forgrening. I dette tilfælde drejer du omskåret appendage til en almindelig frugtbærende gren, hvor i et år får du en høst. Fjern det tynde skud helt.

   svar
 2. Nadezhda ZINOVYEVA, byen Ulyanovsk

  Hvis pærens blade var dækket med rødlige bumser - sandsynligvis slog en pærebladsmælk på træet.

  Dette skadedyr er almindeligt i de centrale og sydlige regioner.
  Voksne individer ligner myg, og larver er hvidlige larver af længde 1-2 mm. Det er de larver, der er skadedyrene. Om foråret fodrer de på nyrernes væv, om sommeren trænger de ind i bladene og forårsager dannelse af galdeudbrud på dem. Når larverne har tid til at blive en voksen, folder hun et blad rundt sig i et rør - sådanne blade er også tydeligt synlige på træet.
  På deres små størrelser kan skadedyr forårsage stor skade - i løbet af sommeren giver de 4-6 mange generationer. Særligt farligt er den første forårsproduktion, da den ødelægger vækstknoppene.
  Vraget i jordens øverste lag dvale, hvorfra det tager ud til den første oviposition i april.

  På dette tidspunkt er det nødvendigt at gennemføre forebyggende sprøjtning af træer og jord under dem med giftige kemikalier: carbofos, phosphamid eller andre insekticider. Om sommeren er det nødvendigt at fjerne de blade, der er påvirket af galls og snoet i et rør. I efteråret fjerner du fra under træerne og brænder det faldne smittede løv, inden du fryser, løsner kufferten.

  svar

Forlad feedback, kommentarer