2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Andrey FOTIEV, Belgorod

  Joshta - en hybrid af stikkelsbær og solbær - blev kendt i vores land i det sidste århundrede.
  I dag er flere sorter af denne kultur blevet udvalgt, som er ved at blive populære blandt gartnere.

  Rekst - vokser selv i penumbra og ser meget dekorativ ud. Frugterne af det er sorte og violette, lækre og meget duftende.
  EMB er en relativt lille busk med stærke stængler, resistent over for mange sygdomme og skadedyr. Frugter med surhed.
  Crohn - har ikke brug for en strømpe, fordi den har stærke stængler. Bærene er sorte, falder ikke af selv efter modning.
  Yohini - en stor busk, hvorfra du kan komme op til 10 kg lækre bær. For at sikre, at frugterne ikke vokser mindre, skal du permanent fjerne rodskudene.
  Moro høj, men ikke sprawling sort med aromatiske frugter.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Om yoshte lærte jeg fra min tante, hvem bragte et glas bær til prøve. De var små og sur, men hun roste dem, så foråret bragte mig kosten fra stiklinger (kviste med tråde af bakterier). For at kaste ud plantematerialet steg hånden ikke op - min tante forsøgte stadig. Jeg gav væk stiklinger naboer og selv forlod mest våde. Det landede på den mest uinteressante sted (gennembrudt skyggen af ​​æbletræer), når vandes med stimulerende korneobra-dannelse og glemt, at gøre mere lovende afgrøder - ribs og stikkelsbær.
  Kustik voksede hurtigt op, rejste sig op: Jeg plantede den i en vinkel, som en vinrød. Intet såret og det næste år blev en busk med åbent blad. Det blomstrede modigt, insekterne cirkulerede det uendeligt og pollinerede fra morgen til nat. I slutningen af ​​juli blev bærene fyldte på størrelse med et stort kirsebærtræ, blev grå med en hvidlig blomst. Jeg prøvede dem: Smagen er sød og sur, duftende, forfriskende, med en sød eftersmag af vinmarker, selv om det oprindeligt så mere som gåsbær.
  Af skadedyr bemærkede jeg kun små larver i en spindelvæv - de samlede dem manuelt.

  Bærene modner ikke modigt, de hænger fast på hånden, må ikke knække. Fra ioshty kogte jeg marmelade, som overraskende frembringer smag, farve og duft af friske bær. Efter en sådan gave takkede jeg busken: skære unødvendige grene ud, gravede dem og fodrede dem med aske. I begyndelsen af ​​foråret sprøjtede hun med en svag urea-opløsning, stænkede over den overgroede gødning i den berusede cirkel, drak rigeligt. Denne sommer var det allerede en blomstrende, duftende, smuk mand!

  svar

Forlad feedback, kommentarer