1 Kommentar

  1. Nikolay ERMIKOV

    Til beskyttelse af stikkelsbær meldug i juni, uden at vente til formering af svampesygdomme sprøjtes bøsninger tre gange med en uges mellemrum med en opløsning af soda (50 g soda og sæbe 40 g spand vand). I stedet for sodavand kan du bruge hø eller mullein. I dette tilfælde til ca. en tredjedel spand mullein eller hø hælde vand til toppen og gennemtrænge tre dage. Derefter stamme, fortynd med vand (1: 3) og straks behandle buske og en 10 dage, gentages proceduren. Kontrolleret: Puddermælk vil ikke røre din stikkelsbær!
    Til beskyttelse af stikkelsbær meldug i juni, uden at vente til formering af svampesygdomme sprøjtes bøsninger tre gange med en uges mellemrum med en opløsning af soda (50 g soda og sæbe 40 g spand vand).

    I stedet for sodavand kan du bruge hø eller mullein. I dette tilfælde skal ca. en tredjedel af en skov mullein eller hø hældes med vand til toppen og insistere i tre dage. Derefter stamme, fortyndes med vand (1: 3) og straks behandle buskene, og efter 10 dage gentages proceduren. Kontrolleret: Puddermælk vil ikke røre din stikkelsbær!

    svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.