6

6 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Hvordan vokse en rod til roser i hjemmet?
  Marina Frolova

  svar
  • OOO "Sad"

   Roten til en hund eller en hund er mere egnet til en grundstamme.
   Frø kan købes i butikken. Med din egen samling er du desværre allerede sent i år. Dette skal ske i slutningen af ​​august-september, når frugterne bare begynder at farve. Frø fra fuldt modnet (gulnet eller rødt) spirer meget længere. Bland dem med sand: (. Ved + 1-1 deg) (1 5), skift til en dobbelt plastpose, fugte (men ikke overdreven) og sættes i køleskabet ikke er mindre end 2 måneder.
   I slutningen af ​​april frøene sås på den forberedte såbed på 2-3 cm dybde. På toppen af ​​dem kan være zamulchirovat tørv eller jord (lag 2 cm).
   Delvis skud kan forekomme i indeværende sæson, men bulk - et år senere.
   Med fremkomsten af ​​2-3 af disse brochurer er dybplanterne dyppet og knuste rødderne. Plante, uden at bøje rødder og rodkollum.

   svar
 2. Olga Poklonskaya

  Hvordan dyrker man et lager for roser i hjemmet?

  svar
  • OOO "Sad"

   Grundstammerne skal være frosthærde, med et kraftigt rodsystem og have hurtig vækst. Disse parametre svarer til dogrose (rosenhunde). Han vælges oftest.
   Hefterne høstes i midten af ​​august-begyndelsen af ​​september, når den ydre skal begynder at blive gul. Det vigtigste er ikke at gå glip af det øjeblik, da frøene fra modne frugter (farvet orange) går dårligt.
   Det er nødvendigt at fjerne frøene fra frugterne umiddelbart før såning, for ikke at overdrive dem (ellers vil de kun spire om et år - og så ikke alle). At fremskynde spiring tørre dem med sand (1 del frø til 3 dele sand). Denne procedure kaldes skarifikation øger spiringshastigheden og spiring af frø med en hård, tyk skal.
   Så frøene i skåle eller kasser fyldt med græstørv jorden med tilsætning af 1 / 5 af sandet til en dybde på 2 cm. Hvis alle anbefalingerne fra de første skud vises gennem 1,5-2 måneder efter såning. Og forsinkede kan komme igennem i juni-oktober og endda et år efter såning.
   Efter 2-3 uger graves planterne i gryder med dræning i en blanding af græs og humus jord med tilsætning af sand. Under transplantationen skal den centrale rod af frøplanterne klæbes ved 1 / 3 længde. Pritenit kimplanter, vandes regelmæssigt (undgå stagnation af vand eller tørring), gøde med kunstgødning, fungicider behandle mod sygdomme (meldug, gummiagtigt) og insekticider mod skadedyr (bladlus, spindemider, leaf beetles). Hvad hvis rose hofterne blev samlet senere? Bland frøene med vådt sand (1: 3) og stratificere: sat i vinteren i et koldt rum (temperatur - 0 ... + 2 grad, ikke er højere.) Eller begrave med kassen i jorden. Så krydrede frø i foråret (i marts). Frøplanter vises i begyndelsen af ​​maj.

   svar
 3. Lyubov Borisova, Skt. Petersborg

  Succes i voksende roser venter på blomsterhandleren, hvem ved hvad han køber, og er straks interesseret, hvilke egenskaber ved pleje er iboende i planten. Jeg vil give dig nogle tips, der kan hjælpe dig, når du vælger roser: Vælg en rose til at tilhøre en bestemt haveklasse og spørg straks, hvilken type trimning du har behov for. en høj kvalitet rose skal podes på en vild rose (normalt en hunds rose); køb kimplanter af en alder af 1-2; en frøplante skal have mindst to grene Frøplanter med åbne rødder skal stadig have sovende knopper (og kun planter i beholdere kan være løvrige); falder ikke til super-billigt salg.

  svar
 4. Elizaveta Aleksandrovna Grigorieva, Arzamas, Nizhny Novgorod Region.

  For hele tiden, hvor meget jeg har stor interesse for roser, har udledt mig selv de vigtigste regler for pleje af dem.

  For det første vand ikke det ofte. Dette fører til udviklingen af ​​rødderne helt øverst, hvilket truer med at skade, når jorden løsnes. For det andet bør løsningen altid ske efter vanding, ellers vil der blive dannet en skorpe på jorden. For det tredje er det nødvendigt at vand: og rigeligt og ikke for ofte. I varmt tørt vejr er det nok at hælde 1-2 spande under en busk blot en gang om ugen. For det fjerde er det bedre ikke at falde på bladene under vanding. Fugt på bladene fremkalder sygdomsudviklingen.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.