Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. Elena KOLODKINA, byen Kaluga

    Vigna er en usædvanlig plante med velsmagende lange bønner. Før såning holdes frøene af denne kultur altid i en opløsning af kaliumpermanganat. Så så jeg i en tank med jord, hvor jeg i tillæg til haven lander til torv, sand og humus i lige dele. En uge senere er der spirer, og en måned senere transplanterede jeg planterne i jorden - først under filmen, da Vigna er meget termofil.

    Som almindelige bønner kan Vigna ikke lide tunge, sure og vandige jordbund. Jeg lagde hende på sengene, hvor agurker, tomater eller ægplanter voksede.
    For en god vækst regelmæssigt vanding, jeg løsner jorden. Jeg voksede sådanne sorter som grevinde, Macaretti, Olie, Jubilæum, og de viste alle meget store udbytter.

    svar

Forlad feedback, kommentarer