Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. R.Teterina

  Jeg vil gerne snakke lidt om processen med at øge jordens frugtbarhed uden den mindste anvendelse af kemi. Jeg tror, ​​at dette spørgsmål er af interesse for mange sommerboere.

  Men først en lille poumnichayu. Jeg foreslår at huske skoleforløbet af botanik. Så, plantesteder (kuld) behandles primært af svampe, der spiser glukose. Derefter begynder bakterierne deres arbejde - de nedbryder resten af ​​vegetationen med udslip af varme og fugt. Og disse produkter af vital aktivitet af svampe og bakterier er kun maden til planter. Og jo mere plante forbliver i jorden, den rigere og mere frugtbare jorden. Her er en sådan cyklus i naturen.
  Jeg har opdaget Amerika, du vil sige. Fakta er selvfølgelig velkendte. Ja, kun vi, lastbilbønder, af en eller anden grund skynder os ikke at oversætte denne viden til et praktisk plan. Måske er elementær observation ikke nok?
  Nå, lad os åbne vores øjne bredere. Kig på skoven. Der spilder ingen kemi. Bladkuld og græsrot og befrugte jorden - høsten af ​​bær og frugt er sikret! Og hvor kommer fugtigheden i skoven ud i tørken? Planter løbe ned i jorden dybden af ​​sine rødder, og derefter de har opfyldt ressourcen dør og forarbejdede svampe og bakterier. De resterende huller af rødderne er i jorden kapillærer, som følge af hvilken der er, som det blev udtrykt bilister lække vand fra de dybe lag af grundvandet. Derfor er der altid en fugtig jord, selv i den mest tørke tid i skoven eller på det uopgjorte felt! Generelt er der meget at lære af naturen.
  Jeg tager personligt altid lektioner fra hende. Og selvom jeg indrømmer, kan jeg endnu ikke betragtes som en fremragende elev, men der er ikke nogen dårlige mærker i haven dagbog allerede i lang tid.

  For eksempel graver jeg ikke mere, for ikke at ødelægge den eksisterende kapillærstruktur i jorden, men dækker bare mulch fra det organiske. Og counter-skærme til vanding jeg nu har brug for meget mindre vand, hvilket er en betydelig besparelse af energi, tid og penge, fordi driften af ​​den elektriske pumpe! Og for den bedste behandling af mulch, vandrer jeg det med en flok.

  svar

Forlad feedback, kommentarer