4

4 anmeldelser

 1. Konstantin ZUYK0. Ryazan

  I midten af ​​maj befrugter jeg altid hvidløg. Og dette på trods af at jeg planter det i jorden, der oprindeligt befrugtes med organisk jord!

  Forårsgødning giver dig mulighed for at garantere at få store hoveder, der er godt gemt.
  Top dressing sker normalt i 2 call. Første 1 kunst. l. urinstof fortyndet i 10-liter spand vand og vand hvidløg med en hastighed på 2 1 ved 1-kvadratet. m. Efter 2-uger bruger jeg 2-th top dressing. I spanden med vand plante jeg 2 st. l. nitrophosphate. Strømmen er den samme som i 1-sagen.
  Når tiden er kort, fodrer jeg kun hvidløg 1 gange, men så bruger jeg en kompleks mineralgødning. Jeg bringer det i slutningen af ​​maj i gangen med en hastighed på 7-10 g for 1 sq. M. m. Jeg forsøger at sprede additivet jævnt, og derefter nødvendigvis rigeligt vand hvidløgene med varmt vand.

  svar
 2. Igor KOSOV, Voronezh

  I det tidlige forår, umiddelbart efter at sneen smelter, forbereder jeg en separat seng, som jeg så med humus, mineralgødning (ifølge instruktioner) og graver over spade bajonetten. I furerne på sengen planter jeg vinterens hvidløg i sidste års høst - jeg vælger til planten de tandpiper, der allerede er uegnede til at spise: spirede og skrumpet. Jeg dykker dem i jorden for 3-4 cm og vand rigeligt.
  En uge senere, i haven er der venlige skud. For "forår" tage sig af hvidløg på samme måde som for det faktum, at plantning før vinteren: regelmæssig vanding, 2-3 gange pr sæson befrugte organisk gødning, løs midtergangen og fjerne ukrudt. I sensommeren fed vinter hvidløg, plantet i det tidlige forår, vokse fremragende-odnozubki pærer, hvoraf nogle overstiger størrelsen af ​​konventionelle mnogozubkovye lederne af hvidløg.

  Første gang jeg tilbragte dette eksperiment (plantede "ubetinget" vinterløgløg om foråret og samlet en fremragende høst), var jeg overrasket og tilfreds med dette resultat. Nu plantes jeg hvert år i stedet for at kaste spire og lidt forkælet hvidløg og få en ekstra afgrøde.

  svar
 3. VD Wasilewska

  Hvidløg voksede normalt, så blev stammen og bladene gule, de begyndte at rådne. Saml høsten skulle være tidligere end normalt, under tørring bemærkede jeg en hvid belægning på stilkene. Hovedet begyndte at opløses i tænderne. Men de rotner ikke. Kan jeg bruge dem til en vinterplantering?

  svar
  • OOO "Sad"

   Baseret på de beskrevne symptomer kan man med stor sikkerhed sige, at hvidløg blev påvirket af hvidrot (eller sclerotinia). Ofte manifesterer denne sygdom sig i fugtigt varmt vejr. På overfladen af ​​de berørte planter fremkommer en hvid mycelium, der ligner vata, hvor der er dannet sorte sclerotia (sager med sporer), mens modningen bæres af vinden. Sporer med succes vinder i jorden og kan vare i lang tid.
   Derfor er det umuligt at så sådan hvidløg for at undgå spredning af sygdommen næste år. Det er tilrådeligt at købe plantemateriale af høj kvalitet og så så vidt muligt fra det sted, hvor hvidløg voksede i år.

   De senge hvor de syge planter voksede, graver dybt om efteråret. Så på dem vil være kulturer, der er resistente over for sclerotinia, bedst af alt - siderater (sennep, vinter rug). Med hensyn til opbevaring, kontroller derefter hele afgrøden grundigt. Bløde eller blotte hoveder ødelægger - de bliver ikke gemt alligevel. Resten af ​​hvidløg holdes bedst væk fra andre grøntsager, ellers kan sporerne spredes over lagerhuset og ødelægge dine forsyninger.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.